עבור לתוכן

מחפש מעבד טוב וכרטיס מסך טוב - מזמין מאתר מחו"ל

Featured Replies

פורסם

http://www.tigerdirect.com/applications/category/guidedSearch.asp?CatId=22

(זה דף המעבדים)

המחירים שם יותר זולים אז אזמין משם.

אני מבין במחשבים אבל אין לי כל כך ידע בחומרה אז בעיקרון אני רוצה כרטיס מסך שתומך DIRECTX 11 ויריץ משחקים חדשים כמו BF3 חלק (בלי יותר מדי AA)

לגבי המעבד - אני גם רוצה מעבד טוב שכמובן לא יגביל את הכרטיס מסך ובעיקרון יאיץ לי את המחשב.

כרגע המעבד שלי הוא Intel Pentium Dual CPU E2180

הכרטיס מסך שלי הוא Geforce 8800GT 1024MB

לוח האם שלי הוא Gigabyte G41M-Combo

זיכרון RAM אני כנראה אקנה בארץ באופן עצמאי

התקציב שלי הוא 500-600$ למעבד ולכרטיס מסך ביחד.

תודה!!

עריכה: שחכתי לומר שאם יש לכם אתר יותר טוב מ TIGERDIRECT להזמנות כאלה אז בכיף

פורסם

העניין די בעייתי.

עבור לוח-האם שלך אתה צריך מעבד מסדרת C2D (מעבד מרובע-ליבה אשר חלש ויקר יותר מהנוכחיים בשל ביותו ישר יותר).

בנוסף, לוח-האם שלך הינו קומבו- כלומר תומך גם בזכרונות מסוג DDR2 וגם DDR3. הבעיה היא, שהוא לא יכול לעבוד עם שניהם בו-זמנית.

כלומר, כנראה תצטרף להעיף את הזיכרון הנוכחי שלך (במידה והוא DDR2) ולרכוש DDR3 ויש לך 2 חריצים פנויים לשם כך.

אתה גם לא רשמת איזה ספק-כח יש לך.

בכ-600 דולר אפשר לשים מעבד+לוח-אם תואם+זכרונות+כרטיס-מסך (וספק כח אם תצטרך).

לדוגמא, intel i5-2500+intel dh67cl+2x2gb ddr3+gtx560/hd6870.

אני בספק אם זה רעיון טוב לשדרג למעבד לסוקט הנוכחי שלך.

כיצד אתה מזמין? שכן כנראה תצטרך לשלם מכס (אם כן, כנראה יקפיץ את המחיר באופן משמעותי וביחד עם זה והאחריות המוטלת בספק, אולי עדיף כבר לרכוש בארץ).

פורסם
  • מחבר

אין לי מושג איך להשיג את הדגם של הספק כח שלי אבל הוא כנראה ישן מאוד וחלוד ולפי מה שהבנתי אתה אומר שהלוח אם בעייתי...

עזוב לרגע את התקציב שלי. לא הייתה לי בעיה להזמין מהארץ אם המוכרים פה לא היו כאלה גנבים.

המחיר בארץ הוא לרוב פי 1.5-1.7 מהמחיר בחו"ל (לא כולל מיסים להעברת החלקים לארץ... אבל עדיין).

לגבי האחריות, לא זכורה לי פעם אחת שבאמת הייתי צריך להשתמש באחריות שקיבלתי על חלק שקניתי בארץ.

אני אזמין מכסף שיש לי בפייפאל אגב.

טעיתי באיזשהו חלק בפסקה שלמעלה?

פורסם
אין לי מושג איך להשיג את הדגם של הספק כח שלי אבל הוא כנראה ישן מאוד וחלוד ולפי מה שהבנתי אתה אומר שהלוח אם בעייתי...

אתה יכול לראות את הדגם עפ"י המדבקה שדבוקה עליו (לשם כך צריך לפתוח את דופן המארז כמובן).

המחירים בארץ לרוב גבוהים, אך אתה טיפה מגזים. באירופה לדוגמא המחירים לא נמוכים משמעותית מאשר בארץ, אם בכלל.

הפרשי המחירים לעומת ארה"ב הם גדולים יותר כמובן אך ולפעמים זה משתלם וזה שעד כה לא היית צריך לנצל את האחריות לא אומר שום דבר. אם אחד מהרכיבים שתקבל ידפק במשולח או ידפק מאוחר יותר- יהיה לך חתיכת כאב ראש.

לא הייתי ממליץ כ"כ בשידרוג המחשב הנוכחי שלך (בהשארת לוח האם) כי אתה מקבל פה מעבד מלפני שני דורות, שאולי לא יגביל אותך, אך בהחלט יהיה חלש יותר מאחד מודרני שתוכל להשיג באותו המחיר.

בדוק אולי תוכל את האפשרות של מכירת החומרה הנוכחית שלך- באנדל של מעבד+לוח-אם+זיכרון בסביבות ה-300 שקלים, ביחד עם כרטיס-מסך באיזה 150 ש"ח, תוסיף את הסכום הנ"ל לתקציב שלך ותקנה כבר מערכת שלמה מעודכנת בארץ או בחו"ל אם תעדיף ותרצה להסתכן.

פורסם
  • מחבר

מכירות של יד שניה זה לא הצד החזק שלי.

שורה תחתונה זה מבאס שעם X תקציב אפשר לקנות מחשב הרבה יותר טוב מחו"ל לעומת מחשב מהארץ...

באמריקה יש פשוט מחירים מצוינים ומפתים בטירוף...

אתה בטוח שכדאי לי לקנות מהארץ? זה מה שאתה ממליץ?

פורסם

אני לא ממליץ לך על שום דבר, אני מציע לך אפשרויות.

או שאתה קונה בארץ במחיר גבוה יותר אך חוסך כאב ראש ואחריות, או שאתה מזמין בחו"ל במחיר נמוך יותר, אך במקרה של תקלה כנראה תהיה בבעיה וכמובן יש את עניין המכס והמשלוח.

פורסם
  • מחבר

התכוונתי ל-מה אתה היית עושה?

פורסם

כשיש לך קהל יעד הרבה הרבה יותר גדול (ארה"ב) כמובן שגם יש יותר תחרות ומחירים הרבה יותר טובים...

לקחת סיכון של חוסר אחריות במוצרים בעלי ערך גבוה ועוד כאשר זה כמה פריטים נראה לי סיכון גבוה מדי. וכמו שיאיר רשם לך בטח ידפקו לך במכס מחיר כזה שכבר לא כ"כ ישתלם לך שרכשת מחו"ל. בהצלחה בכל מקרה :xyxthumbs:

פורסם
  • מחבר

יאללה כוסעמק נזמין מהארץ וזהו

TERRORISTS WIN

אני אאסוף עוד כסף ואפתח נושא חדש כשיהיה לי מספיק לרכישה מהארץ...

מה המחיר האידיאלי למחשב שאני צריך? (כמו שציינתי בהתחלה ובנוסף שיחזיק הרבה זמן ומצידי שיעשה רעש כמו של המראה של מטוס אל על)

פורסם
התכוונתי ל-מה אתה היית עושה?

עד כה, מחשבים שלמים וחומרה רבה אני קונה בארץ וכאשר מישהו מהחברים/קרובים טס לארה"ב אני מבקש שיביא חלק או שניים לשם שדרוג וכדומה.

מה המחיר האידיאלי למחשב שאני צריך?

תלוי, ב-3-4 אלף תקבל מחשב מצויין לגיימינג.

לגבי זה שיחזיק הרבה זמן- אין דבר כזה. גם אם תקנה מחשב ב-10 אלף, לאחר שנתיים-שלוש אם תרצה שהוא יריץ לך משחקים על גרפיקה גבוהה, כנראה תצטרך להחליף לפחות את כרטיס המסך על מנת להשאיר אותו מעודכן.

פורסם
  • מחבר

אחלה

אני גם לא צריך כונן קשיח או כונן לדיסקים אז בכלל סבבה

טוב יקח לי זמן להשיג מספיק כסף... אני אפתח עוד נושא כשזה יקרה

תודה רבה על ההסברים!

אפשר לנעול אם זה משנה

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים