עבור לתוכן

חברים אני מעונין לעשות OC לפנטיום 4 1.7 האם אני יכול?

Featured Replies

פורסם

ואם אני יכול מה אני צריך לעשות כמו כן אני מצויד עם 6נ מאוררים ואחד מהם גדול בדופן

איזה שנויים אני צריך לעשות לוח אם זה gigabyte 8st800 533FBS

p4 1.7mhz

והאם זה אפשרי

אודה מאוד אם משהו יוכל לעזור

:)

פורסם

אפשרי בהחלט, אבל אל תצפה לניסים. זה מעבד מסריח לאוברקלוק.

אני הצלחתי להמהיר אותו רק ל1942MHZ יציב

פורסם
  • מחבר

אפשרי בהחלט, אבל אל תצפה לניסים. זה מעבד מסריח לאוברקלוק.

אני הצלחתי להמהיר אותו רק ל1942MHZ יציב

יופי איך אני עושה את זה בדיוק אפשר לפרט ראיתי בביוס את השינויים אבל הבנתי שזה לא כלכך פשוט לשנות האם תוכל לפרט

הבנתי שיש לנו אותו מחשב לפי הפרוט שלך

בתודה

פורסם

???

גם הקפצה וגם אותו תוכן של הודעה? :-X

אני מציע לך לפני הכל שלפחות תקרא את המדור שיש באתר על אוברקלוק,

שיתן לך בסיס מידע לפני שאתה מתחיל להתעסק עם זה.. 8)

ותמחק את ההודעה השניה שלך.. ::)

פורסם

מאוד פשוט.

תיכנס לFREQUENCIES בביוס (צד שמאל למטה). אתה צריך לשנות את הMANUAL (שכחתי את השם המלא) לENABLE ואחר כך להעלות את מהירות הבאס של המערכת

פורסם
  • מחבר

כבר קראתי את ההסבר על האוברקלוק

עכשיו אני מעונין לתת בגז

האם יש נעילה על השינויים של המעבד כי היה כתוב שם איזה משהו כזה שמפנטיום 3 יש איזו נעילה

האם יש קשר או ????

בקיצור לתת בגז ;)

ומחקתי את ההודעה :-\

פורסם

מאוד פשוט.

תיכנס לFREQUENCIES בביוס (צד ימין למטה). אתה צריך לשנות את הMANUAL (שכחתי את השם המלא) לENABLE ואחר כך להעלות את מהירות הבאס של המערכת

פורסם
  • מחבר

חברים טודה אבל זה לא משתנה אני עושה אחרי השינויים F10 ויוצא המחשב נתקע אני צריך לעשות כיבוי כללי

אח'כ המחשב עולה אין שינויים הכל נשאר אותו הדבר אני חוזר לביוס ואני רואה שלא השתנה שום דבר הכל חזר לקדמותו

מה עושים במקרה כזה ?!

פורסם

בטח ניסית להעלות ביותר מדי...

תעלה בקפיצות של 5... לא יקח לך הרבה זמן להגיע למקסימום (אולי 5 העלאות של 5MHZ לFSB)

פורסם

חברים טודה אבל זה לא משתנה אני עושה אחרי השינויים F10 ויוצא המחשב נתקע אני צריך לעשות כיבוי כללי

אח'כ המחשב עולה אין שינויים הכל נשאר אותו הדבר אני חוזר לביוס ואני רואה שלא השתנה שום דבר הכל חזר לקדמותו

מה עושים במקרה כזה ?!

זה בגלל שהעלית יותר מידי!!

אני לא כ"כ ממליץ לך לעשות OC! אין לך שום ידע קדום בנושא, המעבד גרוע לOC, הלוח והצ'יפסט גרועים לOC ויש לך מזל שהלוח אם שלך מגלה לבד שהעלית יותר מידי ומחזיר את ההגדרות לקדמותו כי אחרת המחשב לא היה עולה בכלל, ואז היית בבלאגן...

אם אתה בכל זאת רוצה לנסות, אז אל תמהר להעלות הרבה, בהתחלה תעלה מ1700MHz ל1800MHz ותבדוק אם המחשב יציב בעזרת תוכנה כמו 3dmark01 ורק אם זה יציב תמשיך להעלות...

פורסם

קודם כל, הבעיה היא במעבד עצמו. הלוח או הצ'יפסט לא יגרמו פה לשום מגבלה (להפך, הם רק יכולים לעזור בגלל שיש ללוח שחזור ביוס אוטומטי).

ובפעם המי יודע כמה, לא בודקים יציבות של מעבד על תוכנה כמו 3DMARK!!!! >:(

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים