פורסם 2011 באוקטובר 3014 שנים מחבר לפי דעתי אני חושב שזה הכרטיס מסך כמעט ב 100 אחוז אפילו שבדקתי עם כרטיס אחר [GT 8800 512MB] אבל אולי גם הוא תקול כי הוא היה ישן, מה אתם חושבים?
פורסם 2011 באוקטובר 3114 שנים מערכת מבוססת AMD, שיחק עם המתח והתזמונים של הזכרון והבעיה הסתדרה.תנסה לאפס את הביוס, לא הצליח תנסה לעשות OC קטן למעבד תראה אים זה עוזר.קרה לי עים מעבד חזק משלך מין תקיעות קטנות בתמונה לאחר המהרה של המעבד זה נעלם,בגדול הבעיה שלך היא חומרתית, מאחר שפירמוט לא עזר.
פורסם 2011 באוקטובר 3114 שנים מחבר תנסה לאפס את הביוס, לא הצליח תנסה לעשות OC קטן למעבד תראה אים זה עוזר.קרה לי עים מעבד חזק משלך מין תקיעות קטנות בתמונה לאחר המהרה של המעבד זה נעלם,בגדול הבעיה שלך היא חומרתית, מאחר שפירמוט לא עזר.זה בכל המשחקים, ואפילו המשחק של האנה מונטנה [שיש לו גראפיקה מאוד חלשה] ברגע שהוא יורד ל59 FPS הוא נתקעוגם בג'יימס בונד הלמכתי את ההגדרות להכי נמוך ויש תקיעות אפילו שה FPS גבוה.
פורסם 2011 באוקטובר 3114 שנים במקרה אחר היתי אומר בעיה בכרטיס המסך מכיוון שבדקתה עם כרטיס מסך אחרועדיין ישנה הבעיה הסיכוי שזה יקרה מאוד נדיר, יכול להיות גם בעיה בתושבת על הלוח.בתור התחלה תעשה איפוס לביוס זה הדבר הקל והבסיסי שעושים במקרה של תקלת חומרה,לאחר מכן לוח אם כרטיס מסך וכולי.
פורסם 2011 באוקטובר 3114 שנים מחבר במקרה אחר היתי אומר בעיה בכרטיס המסך מכיוון שבדקתה עם כרטיס מסך אחרועדיין ישנה הבעיה הסיכוי שזה יקרה מאוד נדיר, יכול להיות גם בעיה בתושבת על הלוח.בתור התחלה תעשה איפוס לביוס זה הדבר הקל והבסיסי שעושים במקרה של תקלת חומרה,לאחר מכן לוח אם כרטיס מסך וכולי.לא נראלי שאיפוס לביוס יעזור כי ניסתי לשים את הכרטיס מסך במחשב אחר שיש לו לוח-אם אחר.
פורסם 2011 בנובמבר 114 שנים לא נראלי שאיפוס לביוס יעזור כי ניסתי לשים את הכרטיס מסך במחשב אחר שיש לו לוח-אם אחר.ניסיתה לשים כרטיס מסך במחשב אחר והייתה אותה בעייה ? קירילברק מחשבים
פורסם 2011 בנובמבר 114 שנים מחבר ניסיתה לשים כרטיס מסך במחשב אחר והייתה אותה בעייה ? קירילברק מחשביםכן אותה בעיה, וגם ניסנו להחליף ספק אחר ליותר טוב וגם זיכרונות ומעבד.
פורסם 2011 בנובמבר 214 שנים 1. אתה אומר שניסיתה כרטיס מסך שלך במחשב אחר והייתה אותה בעיה 2. יחד עם זה בדקתה עם כרטיס מסך אחר במחשב שלך וזה לא עזר.יכול להיות שיש לך יותר מתקלה אחת במחשב קיריל
פורסם 2011 בנובמבר 214 שנים מחבר אז מה זה יכול להיות אם זה לא הכרטיס מסך? כי גם אני לא בטוח שמהכרטיס מסך זה הבעיה.
פורסם 2011 בנובמבר 214 שנים תבדוק טמפרטורות במאמץ לכל חלקי המחשב.תתחיל עם OCCT. (בדיקת המאמץ על אחריותך הבלעדית)
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.