עבור לתוכן

כרטיס מסך פגום גורם לתקיעות במשחקים. תעזרו לי...

Featured Replies

פורסם

זה המפרט שלי:

לוח אם: P5QPL AM

מעבד: E8400 3.00GHZ

כרטיס מסך: GTS 250 1GB DDR3

זיכרון: 4.00GB RAM DDR2

ספק כוח: COOLER MASTER) 460W)

ובכל זאת יש לי תקיעות במשחקים מתי שה FPS יורד מ60 ואפילו ל59 כבר יש תקיעות.

ניסיתי להחליף את המעבד למעבד אחר אותו דבר [E8400] וגם ספק החלפתי ל Seasonic 620W וגם לוח אם וגם נסיתי להחליף כרטיס מסך ל GT 8800 512MB ויש תקיעות ואפילו שאני מוריד את את כל ההגדרות שבמשחק עד הסוף!!!! אני לא יודע אבל אולי זה בעיה במסך שלי? או בחוט שמחבר בין הכרטיס מסך למסך? בבקשה תעזרו לי אני לא יודע עוד מה לנסות.

נ.ב. ניסיתי לעדכן דרייבר ולכבות את האינטרנט [או לכבות תוכנות ברקע] או לפרמט וזה לא עוזר כלום.

• תגובות 33
  • צפיות 3.5k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

אתה אומר שה- FPS לא יורד אבל יש תקיעות ?

פורסם
  • מחבר

שזה ב60 FPS בדיוק אין תקיעות אבל שזה יורד אפילו בFPS אחד ל 59 יש תקיעות [וגם נראלי ב 30 בדיוק אין תקיעות].

פורסם

ניסיתה לשחק עם ה- VSYNC ?

פורסם
  • מחבר

מתי שאני עושה על VSYNC אין תקיעות במשחק רק כשזה עומד בדיוק על 60 ו30 FPS אבל רוב הזמן כשזה בין לבין יש תקיעות וכשאני לא עושה VSYNC יש תקיעות תמיד כי זה לא מסנכרן בכלל ואז זה לא על 60 בדיוק.

פורסם

התופעה המתוארת מתרחשת בכל המשחקים ?

פורסם
  • מחבר

תעדכן כל מה שאתה יכול - דרייברים, DIRECT X , פאטץ' למשחק וכו'

עדכנתי לדרייבר הכי חדש וגם DIRECT X וזה לא תלוי בפאץ' כי זה לא משחק אחד שנתקע אלא כולם כל המשחקים ואפילו המשחק של האנה מונטנה [שיש לו גראפיקה מאוד חלשה] ברגע שהוא יורד ל59 FPS הוא נתקע.

פורסם
  • מחבר

התופעה המתוארת מתרחשת בכל המשחקים ?

כן בכל המשחקים, ואפילו המשחק של האנה מונטנה [שיש לו גראפיקה מאוד חלשה] ברגע שהוא יורד ל59 FPS הוא נתקע.

פורסם
  • מחבר

יש אפשרות שיש בעיה במסך עצמו או בכבל שמחבר בין הכרטיס מסך למסך ולכן המשחקים נתקעים???

פורסם
  • מחבר

טוב אז הוא נתקל באותה בעיה:

http://www.techpowerup.com/forums/showthread.php?t=139172&page=2

מערכת מבוססת AMD, שיחק עם המתח והתזמונים של הזכרון והבעיה הסתדרה.

אתה יכול בבקשה לפרט לי מה היתה הבעיה שלו ואיך בדיוק הוא פתר אותה? אני פשוט לא מבין מה הולך שם בבלוג כי אני לא מבין כל כך אנגלית...

תודה על העזרה.

פורסם

בגדול, הוא העלה את המתח של המעבד והזכרון שיהיו יציבים יותר, וגם שינה את התזמון של הזכרון.

בכל מקרה, אני לא הכי מבין בזה, אל תנסה לעשות בדיוק מה שהוא עשה כדי שלא תשרוף את המעבד או הזכרון, תתייעץ פה עם מישהו שמבין בזה, כי ההגדרות תלויות במעבד שלך.

במידה ועשית OVERCLOCK (למרות שאני מניח שלא), תתחיל בלאפס את ה BIOS לראות אם זה פותר את הבעיה.

פורסם

אים הוצאת והחזרת את הכבל של המסך תבדוק שאין פינים עקומים ניתקלתי בזה בעבר,

אבל הוא שינה את הצבעים של המסך לא גרם לתקיעות.

בנוגע לDX תשים לב לאיזה גירסה עידכנתה כי הכרטיס שלך לא תומך בDX11,

אתה צריך להתקין DX10.

פורסם
  • מחבר

במדריך שמובא באתר הזה נאמר במפורש שכאשר מפעילים את האפשרות VSYNC במשחקים, ה-FPS אמור לרדת ישירות מ-60 ל-30... הנה הקישור: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=283368.0

וכאשר אני מפעיל אצלי את האפשרות של VSYNC במשחקים, ה-FPS לא יורד ישירות מ-60 ל-30 כפי שצריך להיות אלא נמצא רוב הזמן בין לבין... כלומר 59, 48, 36, וכו'... האם גם אצלכם זה כפי שקורה אצלי, או שאצלכם זה בדיוק כפי שנאמר במדריך?

תודה לעונים.

פורסם
  • מחבר

*הקפצה*

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים