עבור לתוכן

התלבטות אם לקנות LG IPS236V-PN

Featured Replies

פורסם

אח שלי קונה מחשב חדש (כנראה מ-RSM) עם מסך חדש, והוא רוצה שתהיה לו אפשרות לחבר את המסך לממיר של ערוצי טלוויזיה ולהשתמש במסך כטלוויזיה.שמתי לב שב-RSM ההבדל במחיר בין ה-U2311H dell למסך LG IPS236V-PN הוא 150 ש"ח בהזמנה מהאתר (לא הבדל גדול).

לפני שנה קניתי לעצמי את ה DELL ואני ממש מרוצה ממנו ועכשיו אני רואה את המסך החדש יותר של LG שיש בו חיבור HDMI שנראה לי שצריך את החיבור הזה בשביל להתחבר לממיר טלוויזיה(תקנו אותי אם אני טועה) , וגם המסך LED ככה שנראה לי שהוא רמה מעל ה-DELL.

אז קודם כל רציתי לבקש ממכם קישור ל-review על המסך של LG כי לא מצאתי לבדי.

וגם לשאול האם אני צודק לגבי החיבור HDMI (אם לא אז מה כן צריך בשביל להתחבר עם המסך לממיר של טלוויזיה)

ולבסוף רציתי לשאול את דעתכם אם כדאי לאח שלי לקנות את המסך של LG , ולשאול גם אם יש מישהו שממליץ על המסך.

תודה

טל

פורסם

אם מדובר בממיר HD, הוא מוציא שידור בHDMI.

מבחינה טכנית, לשני המסכים יש כניסת DVI שזה אותו דבר כמו HDMI, בייחוד כשבלאו הכי אין רמקולים באף אחד הממסכים.

כניסתה HDMI בLG נותנת יתרון מסוים, כי אז אתה לא תופס את כניסת הDVI. מצד שני, במחשב חדש אפשר פשוט לדאוג לכרטיס מסך עם יציאת DisplayPort ואז גם בDELL אתה בסדר - DP למחשב, DVI לממיר.

יצא לי לראות את הLG ואני לא יכול לומר שהוא רמה אחת מעל הDELL. מבחינת הפאנל ואיכות התמונה הם כנראה זהים, אבל המעמד של LG הוא זבל זול מכוער ומזעזע, שנראה כמו משהו שמתאים לחדר של ילד בן 13 אולי, בעוד שהU2311H, כמו שאר המסכים בסדרת DELL Ultrasharp נראה סולידי ורציני. הוא גם יציב יותר (המעמד של הLG מתנדנד ורופף) וארגונומי (מאפשר כוונון גובה וסיבוב המסך).

אלא אם יש צורך מיוחד בשילוב HDMI+DVI ששילוב DP+HDMI לא יכול לפתור, אני לא רואה שום סיבה להעדיף את הLG על הDELL.

פורסם
  • מחבר

אז לפי דעתך עדיף מסך עם מעמד טוב וארגונומי מאשר מסך שהוא LED?

ולגבי מסכי LED, כמה הבדל אשכרה רואים בניגודיות?

ועוד דבר, נגיד ואני אחבר אחד מהמסכים האלה לממיר טלוויזיה בחיבור אחד ובאחר למחשב, אז אני אשמע מהרמקולים של המחשב?

פורסם

1) כן

2) אפס

3) תלוי איך אתה מחבר ואיך הממיר מוגדר (אין לי ניסיון עם ממירים כאלה, אז לא יכול לעזור יותר)

פורסם
  • מחבר

יש לי שאלה שאני צריך לשאול קודם בשביל להבין משהו..

במסכים עם חיבור USB, למה זה משמש?

ראיתי גם שיש חיבור USB לממיר של HOT, למה זה משמש?

פורסם

ה-USB במסכים זה רכזת. המסך מתחבר ב-USB למחשב ואז יש לך חיבורי USB זמינים על המסך עצמו, כלומר במקום נגיש.

ה-USB בממירים לא נועדו לכלום (לפחות מבחינתך)

פורסם
  • מחבר

אז אם אני רוצה לצפות בערוצי טלוויזיה באחד המסכים הנ"ל ולשמוע מהרמקולים של המחשב (את הערוץ), אילו דרכים קיימות לעשות את זה?

פורסם

רמקולים למחשב עם שתי כניסות האודיו ..

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים