עבור לתוכן

הצגת וידאו במסך מחשב וטלויזיה בו-זמנית (duplicate)

Featured Replies

פורסם

שלום,

יש ברשותי 2 כרטיסי מסך HD6870 ב crossfire.

ומסך של סמסונג T220P (משהו כזה)

הבעיה שלי היא כשאני רוצה להציג את מה שרואים במחשב בטלויזיה.

מפני שהרזולוציה של מסך המחשב היא 1920x1200.

והטלויזיה היא ב 1920x1080.

אם אני מציג את אותו דבר על שניהם, הרזולוציה של מסך המחשב הופכת ל 1920x1080 ואז הכל נראה מעוות.

מעבר לזה,

אם אני משחק במשחק מחשב, או מפעיל סרט, אני רוצה לראות את זה גם בטלויזיה.

כרגע במצב Extended, תמיד אני חייב לגרור את הסרט (תוכנת VLC) למסך הטלויזיה כדי לראות אותו שם.

ומשחקי מחשב אני לא יכול לראות (ככל שידוע לי) במסך הטלויזיה.

מה אני צריך לעשות בשביל להתגבר על זה? האם זה בכלל אפשרי?

פורסם

שלום לך . לי יש מסך מחשב בידיוק כמו שלך (Samsung SyncMaster T220P) , אכן הרזולוציה שלו היא 1920 על 1200 וגם אצלי הכרטיס מסך שלי (HD6970 בודד) מחובר לטלויזיית Samsung LCD 37 , אני גם בזמנו ניסיתי לעשות מצב Duplicate כמו שאתה תיארת , ונכון , בגלל שוני ברזולוציות של המסכים זה קורה , שתמיד יהיה מסך אחד מעוות , יש לזה שני פתרונות :

1. אתה יכול בכל זאת את המסך ''המעוות'' כמו שאומרים קצת לסדר את התצוגה שלו ליותר נורמלית דרך התוכנה שבאה עם הדרייברים מאתר AMD , זה נמצא שם איפשהו בהגדרות , צריך לחפש ולשחק עם ההגדרות עד שלא תקבל תצוגה ''נורמאלית'' בשני המסכים.

2. הפתרון השני הוא לשכוח ממצב ה-Duplicate (זה מה שאני עשיתי) ולעבור ל-Extended Desktop ואז שני המסכים יציגו תמונה כל אחד ברזולוצייה שלו אוטומטית.

אני גם כן נמצא במצב Extended וזה לא כזה נורא , כאשר אני רוצה לראות סרט במסך הטלויזיה , אני מפעיל אותו במחשב (דרך אגב גם אני משתמש כמוך בנגן VLC) , מפעיל את הטלויזיה , זורק את חלון הנגן למסך הטלויזיה , מגדיל את גודל החלון של הנגן ל-Full Screen בטלויזיה שלי ובלי בעיה רואה את הסרטים שאני רוצה לראות , דרך אגב , גם המשחקים עובדים בלי שום בעיה במצב הזה , ע''י אותן פעולות קצרות כמו עם הסרטים גם המשחקים עובדים בסדר , אני בדקתי את זה :xyxthumbs:

מקווה שעזרתי לך קצת :)

פורסם

אכן extended זה הפתרון במקרה של שני מסכים עם רזולוציה שונה.

במקרה של משחקים יתכן שתצתרך להגדיר את מסך הטלויזיה כראשי.

• 2 שבועות מאוחר יותר...
פורסם
  • מחבר

תודה על התגובות, אני באמת הבנתי שאין ברירה אלא להשתמש במצב extended.

אבל יש עוד כמה דברים שאני רוצה לדעת:

1. האם ניתן להציג משחק מחשב על 2 מסכים בו זמנית?

זאת אומרת, שאני אראה בטלויזיה במסך המחשב את אותו דבר?

כשאני מנסה להשתמש במצב duplicate אז עדיין זה פועל רק על המסך שמוגדר כ main.

2. לאחרונה החלה תופעה חדשה במחשב שלי, שאני לא יודע המ גרם לה

אבל יש בעיות עם ה aspect ratio של סרטונים ברשת. בעיקר יוטיוב.

על מסך המחשב, אני רואים קווים שחורים בתחתית המסך ומעליו.

ואם אני מעביר את הסירטון לטלויזיה, אז בכלל, כל ה player מצתמצם אפילו בצדדים, למרות שהמסך בפועל יותר רחב.

(אני יכול להזיז את העכבר משמאל לקצוות ה player)

התופעות האלו הן רק במצב של מסך מלא.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים