עבור לתוכן

צריך עזרה עם בניית מערך של שלושה מסכים

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם, עוד מעט אני קונה מחשב חדש וברצוני להוסיף עוד שני מסכים.

בעקרון אני רוצה לבנות מערך של שלושה מסכים כאשר הראשי הוא 1920X1200 למשחקים והצדדים הם 1600X1200 לשימושי 2D, בעקרון טקסט ותמונות סטטיות - איכות לא משנה הרבה בצדדים.

58091585.png

Uploaded with ImageShack.us

כמה שאלות שאני מתקשה למצא להן תשובה ברורה ברשת:

- האם 5120X1200 זה הרבה פיקסלים עבור כרטיס מסך אחד?

- האם אני יכול לקנות כרטיס שיריץ את המשחקים על המסך הראשי בלבד ולחסוך כסף. ואת שני המסכים האחרים להריץ על כרטיס חלש נפרד?

- האם יש צורך ביותר זכרון עבור דקסטופ כ"כ גדול? יותר מ 4 גיגה.

- האם יש צורך במעבד יותר רציני עבור שטח עבודה כ"כ גדול והרבה תוכנות פועלות?

כמו כן אם אני מגיע למצב בו יש לי 20-25 טאבים פתוחים בכרום וכמה מסמכי אופיס בשילוב עם מוסיקה ותוכנת טורנט כבדה ברקע, האם היה צורך ביותר מ 4 גיגה ראם ויותר מ 4 ליבות עיבוד?

פורסם

טוב, המון שאלות:

1. 5120X1200 זה המון פיקסלים. האם זה יכביד על כרטיס המסך? תלוי מה השימוש. דבר ראשון שתצטרך זה כרטיס שיכול לשדר לשלושה מסכים

כרטיסים של ATI תומכים בכך ע"י טכנולוגיית eyefinity. תצטרך לשים לב באיזה יציאות תצטרך להשתמש. למשחקים אין ספק כי כרטיס בודד

לא יספיק.

2. תוכל להריץ משחקים על המסך הראשי בלבד עם כרטיס חזק בודד. אתה לא צריך כרטיס נוסף בשביל המסכים האחרים, פשוט תגדיר לכרטיס

המסך לשדר רק על מסך אחד.

3. כמות הזיכרון לא קשורה לגודל משטח העבודה ישירות. אם זאת, המחירים היום ברצפה, תמיד תוכל להוסיף עוד זיכרון.

4. גם לא מעבד. 4 ליבות מודרני מספיק לכל השימושים שלך.

אם כבר אתה קונה מחשב חדש, תפתח תרד בפורום מפרטים עם הצרכים שלך והדרישות למצב מרובה מסכים. במידה והתקציב מאפשר תוכל לקנות

צמד כרטיסים כמו 6870 ולשחק אפילו על 2 מסכים (תענוג מיוחד).

פורסם

מה שנאמר נכון.

עם אילו מסכי 1600X1200 אתה מתכוון לעבוד?

פורסם
  • מחבר

אני אלרגי למשחקים על יותר ממסך אחד לכן המסך הראשי יהיה היחיד שיפעיל משחקים וכל השאר יפעילו תוכנות "עזר".

כמו כן אני דיי סגור על ה 6950. בנוסף לכך האם שלושה מסכים לא יכבידו על ה כרטיס הראשי במשחקים כאשר יש עוד שנו מסכים שמקבלים תמונה?, זה למה שאלתי לגבי כרטיס משנה שיריץ את שני המסכים האלו ולא יכביד על הכרטיס הראשי שצריך להיות עסוק במשחק. (בעיקר באטלפילד 3).

@ QTTP:

אני מכוון לכיוון מסכי LG L2000CP ומשהו של LG בעיצוב דומה כמסך ראשי. קצת קשה למצא מסכי LG עם 1920X1200, הכול היום 1080.

פורסם

הצגת תמונה ב2D לא מכבידה בכלום על הכרטיס, ביחס ל3D. אפס, מאומה. :)

פורסם

2 המסכים האחרים יקבלו תמונה? מה שולחן העבודה? חרטא.

המפרט שבניתי לך בתרד ההוא יתאים בול.

פורסם
  • מחבר

שלושה מסכים פעילים כל הזמן כאשר הראשי מקבל תמונה, השניים הצדדים מקבלים דסקטופ. אבל חשוב לזכור שהדסקטופ הצדדי הוא 3200X1200.

כמו כן במפרט שבנית יש קור I3 דו ליבתי. האם הוא מספיק עבור מולטיטסקינג כבד - כבר מאוד? האם הוא יותר טוב ממרובע ליבות של AMD 840?

פורסם

מדובר בדו-ליבה אבל כל אחת חזקה מאוד. עד כמה המולטיטסקינג רציני (ואני לא מדבר על טורנט והרבה טאבים בדפדפן)?

פורסם
  • מחבר

ואללה, אם אתה אומר שהוא יותר חזק במולטיטסקטנג אז סבבה. אני יודע שהוא ברמה קצת מעבר ל955 במשחקים אבל במולטיטסקינג. (וינראר, הצפנה, מלא טאבים בדפדפן וטורנטים). אני מאמין למילה שלך.

פורסם

בדברים שציינת ה-955 חזק יותר. בכל מקרה לשימושים שלך הייתי מוסיף כמה שקלים בשביל I5 2500

פורסם
  • מחבר

עדכון קטן:

אחרי קצת סקירת שוק הגעתי להחלטה שלא לקנות שלושה מסכים חדשים אלא להיסוף שני מסכים משומשים ולחסוך הרבה כסף. אין לי צורך ב IPS שיש ב LG L2000CP. לכן אני אלך על שני מסכי 19" 1280X1024 ואת ה T220P אני משאיר להיות הראשי.

זה התכנון החדש: http://tvcalculator.com/index.html?26edf02ee1b302aed56460759d299e7c

כאשר לא יהיה דסקטופ אחד ענק אלא שני המסכים הולכים להריץ נטו טקסט ותמונות סטטיות והראשי את המשחק.

כמו כן האם אני חייב שכל שלושת המסכים יהיו בעלי חיבור DVI דיגיטלי? האם אני יכול להשתמש במסכי LCD ישנים עם חיבור DSUB אנלוגי?

קראתי קצת ברשת על EYEFINITY ויש אומרים שאין תמיכה ויש אומרים שיש תמיכה למסכים שונים עם רזולוציות שונות ושאין תמיכה בחיבורים אנלוגיים בכלל. האם יש למישהו תשובה ברורה?

עריכה:

האם ה 6950 מסוגל לתת לי שלושה מסכים ע"י פיצול של אחד החיבורי ה DVI לשני חיבורי DSUB-VGA ואת חיבור ה DVI השני לחבר למסך הראשי?

כמו כן התכנון הוא להשתמש ב T220P של סמסונג כמסך ראשי ושני מסכי 740N כצדדים.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים