עבור לתוכן

לא מצליח לבצע DUAL BOOT תקין למערכות XP וWIN7 מה עושים ?

Featured Replies

פורסם

היי!

עשיתי 7/DUAL BOOT XP

התקנתי XP על הארד דיסק מספר 0 (הגודל שלו 320GB SATA ,מפוצל ל50GB כונן C ,והשאר D ).

לאחר מכן קניתי הארד דיסק של 500 ,והתקנתי עליו WINDOWS 7 (יותר מדוייק פיצלתי 100GB לכונן C ושם הווינדוס 7 , וכל השאר D ).

עכשיו מתחילה הבעייה כאשר אני מפעיל את המחשב מחדש אין בחירה של XP ו7 , אבל כאשר אני מנתק את הארד דיסק של 320GB ונשאר רק ה 500אז הווינדוס 7 עולה,

וכאשר אני מנתק את ה500 ונשאר רק עם 320 אז XP עולה..

אז מה אפשר לעשות כדי שיהיה DUAL BOOT תקין ?

נ.ב: ניסיתי להשתמש בתוכנה EASYBCD 2.01 ועכשיו יש תפריט כזה :WINDOWS 7XPשאני בוחר בווינדוס 7 הכל עובד תקין אבל שאניי בחור ב XP אז הוא כותב NTLDR MISSING ..

ניסיתי לפתור את זה יום שלם ..

אשמח אם תוכלו לעזור לי ;)

בברכה,

תומר.

פורסם

למה אתה צריך dual boot עם XP? המערכת יכלה לרוץ על מחשב בן עשר שנים.

לא יותר פשוט לבנות VM?

פורסם

העצה הכי טובה שאני יכול לתת לך שבא אני משתמש, כדי למנוע בעיות מסוג זה, כאשר אתה מתקין מערכת הפעלה על דיסק א', תנתק את דיסק ב' ולהפך, תתקין מערכת הפעלה על דיסק ב' ונתק את דיסק א' במהלך ההתקנה. כאשר אתה מסיים להתקין את שתי מערכות ההפעלה חבר שוב את שני הדיסקים. בביוס אתה יכול לבחור איזו מערכת הפעלה תעלה כברירת מחדל. אם אתה רוצה לעשות BOOT מהדיסק השני, ]שוט עושים ריסטרט למחשב וכאשר הוא עולה תלחץ F12 אם אני לא טועה ואז תקבל תפריט שממנו אתה בוחר איזה דיסק יעשה BOOT.

פורסם
  • מחבר

זה לא בשבילי אלא ללקוח...

מה אני עושה?

תודה..

פורסם

בעיקרון, במצב כזה צריכים להתקין את מערכת ההפעלה החדשה יותר בסוף, ז"א קודם להתקין XP ואח"כ WIN7, עושה רושם שזה מה שעשית ובאמת אמור להופיע לך תפריט. התקנת את ה XP כאשר מותקנים לך 2 הארד דיסקים על המחשב?

לפי דבריך זה נראה שכאשר התקנת את ה XP הדיסק השני לא היה מחובר פיזית.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים