עבור לתוכן

עוד פאקינג סיבה להתעורר, המצרים בונים תאי גזים

Featured Replies

פורסם

n1hmv3zutmcj.pngn1hmv3zutmcj.png

קישור מקור

http://www.google.co.il/search?q=egypt+gas+chambers&ie=utf-8&oe=utf-8&aq=t&rls=org.mozilla:en-US:official&client=firefox-a

בהתחלה ראיתי את סרטון של גלן בק נואם מאתמול באיזור הכותל, אומר לקהל שהוא קיבל איום על חייו לפני חמש דקות

וגם אומר שהמצרים בונים תאי גזים.. החלטתי לבדוק והנה..

אם אתם נובים או אוהבים להקשיב ליונית לוי ולכל השמאלנים בתשקורת אתם לא תדעו שהארגון האחים המוסלמים הוקם בעזרת המפלגה הנאצית..

המפלגה הנאצית פעלה בתקופה מסוימת.. הארגון שלח לוחמים מוסלמים להלחם על אדמה אירופית נגד בעלות הברית.

כיום (לפני המהפכה בעצם הם עזרו ללמן ארגוני טרור מסביב לעולם..).

כרגע הם פחות או יותר שולטים על מצרים.

ואם יש פה מישהו שחושב שהאחים המוסלמים הוא ארגון הומניטרי ולשלום אז שיפתח דיון להיפים בלבד.. נא לא להגיב פה בבקשה.

רק אנשים רציניים.

[attachment deleted by admin]

פורסם

באופן כללי אני שותף לעמדתך הפוליטית ככל הנראה, אבל בעניין הספציפי הזה - תגיד, אתה מבין אנגלית בכלל?

פורסם

כנראה שהוא באמת לא מבין אנגלית ..

פורסם

מעקב

פורסם

לא יודע מה הם באמת בונים,

אבל כל עוד זה משהו שנצטרך אנחנו להגיע אליו, במקום שהוא יגיע אלינו, אין מה לדאוג.

ואם מישהו יודע איפה אפשר לראות את האירוע המרכזי של גלן מאתמול בלי לשלם, זה יעזור מאוד.

פורסם

מעקב

על מה מעקב? אז זה שעוד חבורה של פרו פלסטינים/מוסלמים (בעד טרוריסטים , או בקיצור אנשים עם בעיות נפשיות/אמא שלהם אפילה אותם על הראש) קוראים להשמיד את ישראל ? איראן עושה את זה שנים ואיראן היא מדינה עם נשק ואף אחד לא מתרגש מזה,וכשכמה מפגינים מפגרים עושים את זה יש פה התרגשות ..

הבן לא הבין מה כתוב שם...למי שבאמת לא יודע אנגלית אז הנה ,אף אחד לא בונה תאי גזים .

פורסם

על מה מעקב? אז זה שעוד חבורה של פרו פלסטינים/מוסלמים (בעד טרוריסטים , או בקיצור אנשים עם בעיות נפשיות/אמא שלהם אפילה אותם על הראש) קוראים להשמיד את ישראל ? איראן עושה את זה שנים ואיראן היא מדינה עם נשק ואף אחד לא מתרגש מזה,וכשכמה מפגינים מפגרים עושים את זה יש פה התרגשות ..

הבן לא הבין מה כתוב שם...למי שבאמת לא יודע אנגלית אז הנה ,אף אחד לא בונה תאי גזים .

סלח לי באמת

בפעם הבאה שאני ארצה לסמן נושא מסוים לקריאה אחר כך אני אשאל אותך באופן אישי,

אפשר לקבל את המספר שלך בבית כדי שאני אוכל לדבר איתך גם כשאתה לא ליד המחשב?

שב בשקט

פורסם

סלח לי באמת

בפעם הבאה שאני ארצה לסמן נושא מסוים לקריאה אחר כך אני אשאל אותך באופן אישי,

אפשר לקבל את המספר שלך בבית כדי שאני אוכל לדבר איתך גם כשאתה לא ליד המחשב?

שב בשקט

לא קצת הגזמת ?

בסך הכל אמרתי שהתראד מיותר ושפותח האשכול לא הבין בכלל על מה מדובר - אפשר לחשוב מה כבר רשמתי שאתה לוקח את זה כל כך קרוב ללב

:kopfpatsch:

פורסם

לא עקרוני

אני בכלל לא הסתכלתי על התמונה שהוא הביא

כתבתי מעקב כדי לקרוא את זה מאוחר יותר.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים