פורסם 2003 בדצמבר 921 שנים אני נכנסתי לאתר של ראד האט וניסיתי להוריד אבל זה מוריד משם ממש ממש לאט וזה מעצבן (7 K) ,אני מעוניין למצוא אתר שמציא הורדה של הגרסה הזו של לינוקס או לינוקס אחר שהוא גם טוב
פורסם 2003 בדצמבר 921 שנים טוב תודה זה נראה לי יותר חלק של פורום לינוקסאבל אתה יכול להוריד גם מאיגלושרתים ישראליים מהירים לכל מיני הפצות חביבותויש את ה FTP של נטויזן של רדהט שפעם היה זמין לא יודע אם עדיין קיים[ftp=ftp://ftp.iglu.org.il/pub/distributions/]ftp://ftp.iglu.org.il/pub/distributions/[/ftp][ftp=ftp://redhat.netvision.net.il]ftp://redhat.netvision.net.il[/ftp]
פורסם 2003 בדצמבר 1021 שנים מחבר זה נראה לי יותר חלק של פורום לינוקסאבל אתה יכול להוריד גם מאיגלושרתים ישראליים מהירים לכל מיני הפצות חביבותויש את ה FTP של נטויזן של רדהט שפעם היה זמין לא יודע אם עדיין קיים[ftp=ftp://ftp.iglu.org.il/pub/distributions/]ftp://ftp.iglu.org.il/pub/distributions/[/ftp][ftp=ftp://redhat.netvision.net.il]ftp://redhat.netvision.net.il[/ftp]תודה אחי משם זה מוריד באמת מהר מאד , וככה שאני עכשיו מסתכל על זה זה באמת נראה לי יותר מתאיים לפורום ליקוס .
פורסם 2003 בדצמבר 1021 שנים זה אכן מתאים יותר לפורום לינוקס (והעברתי את הת'רד השני שלך לשם), אבל אני בטוח שהשאלה נשאלה שם כמה וכמה פעמי, ולכן לא ראיתי טעם להעביר גם את הת'רד הזה.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.