עבור לתוכן

בעיה בהורדת קבצים | Windows 7

Featured Replies

פורסם

בוקר טוב חברים יקרים,

לאחרונה התקנתי Windows 7 על גבי מחשבי הנייד

וקיימת לי בעיה של קבצים שלא מצליחים לרדת (הדפדפן מוריד את כל הקובץ ובסיום ההורדה נכשל)

יש לציין כי ניסיתי את כל סוגי הדפדפנים לצורך מתן פתרון ולצורך פירוט מועיל יותר ב-Chrome רושם לי Interrupted יחד עם זאת הבעיה אינה קבועה או ספציפית אלא לסירוגין לפעמים כן מצליח להוריד.

חששתי שהבעיה בגלל האנטיוירוס ולכן הסרתי אותו Nod32 4.

כמו כן הורדתי את כל העדכונים הדרושים לווינדוס + IE9, כאמור שום דבר לא מועיל, אשמח לדיון מוחות ע״מ לתת לי פתרון לבעיה.

פורסם

אתה מוריד לדיסק הקשיח של המחשב נכון? תנסה לחבר DISK ON KEY או הארד דיסק חיצוני ולהוריד אליו קבצים, תראה האם הבעיה משתחזרת.

פורסם

גם לי יש אותה בעייה ואנני חושב שזאת בעייה במערכת ההפעלה, אני עוד משתמש בוינדוס XP ושאני מוריד קובץ בסוף ההורדה ממש בשנייה האחרונה יוצאת לי ההודעה הבאה...

93076520.jpg

ברצוני לציין שזה לא קורה תמיד אבל לעיתים די תכופות, ולא משנה מאיזה אתר אני מוריד.

אשמח אם למישהו יש פיתרון לבעייה...

פורסם

ניסית להשתמש במנהל הורדות ולא דרך ה EXPLORER?

פתרון נוסף שראיתי:

nchecked Use Passive FTP option in IE. To do that, open IE>Tools>Internet Options>Advanced, uncheck Use Passive FTP (for firewall and DSL modem compatibility).

פתרון נוסף שראיתי זה לעשות REPAIR ל INTERNET EXPLORER דרך ה ADD REMOVE WINDOWS COMPONENTS

פורסם
  • מחבר

היי חברים,

הסרתי את הIE9 + סידרתי את ההגדרות כפי שנרשם באחת התגובות (לגבי ביטול הסימון באפשרויות האינטרנט של FTP)

ולעת עתה הבעיה ב-Chrome סודרה.

תודה רבה על העזרה :)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים