פורסם 2011 באוגוסט 2414 שנים היי אני מעוניין לקנות את המחשב הנייד מהדגם הבא...15.6 Fujitsu i5-2410 500GB 6GB GF525 3Dהינה קישור לאתר אשר מוכר אותוhttp://www.wallashops.co.il/ws/a/ap.aspx?pi=3HL531077חשוב לי שלא יתחמם חשוב לי עוד יותר שמעבד מהסדרה החזקה של הI5גם מעניין אותי לדעת עם 3D פוגע כי לא נראה לי שאני אשתמש בובהנחה והמחשב הזה לא משהו אפשר בבקשה המלצה למחשב נייד שיש לו את המעבד הזה i7 ,2.8GHZ או טיפה פחות טוב אבל חייב באזור הזה הכי זול שאפשר למצוא כמובן שלא יתחמם תודה רבה על העזרה!!!
פורסם 2011 באוגוסט 2514 שנים 3D זה שם של הדגם, המחשב הזה לא תומך בתצוגת תלת מימד עם משקפיים מיוחדות וכו'.I7 זה אומר בסביבות ה-4000 ש"ח, והדגמים הזולים באים עם קירור פחות טוב - הדגם הזול ביותר שאני מכיר עם המעבד הזה בארץ הוא:-Dell Inspiron N5110ושוב, יש לדגמים האלו בעיה של התחממות (לא לנזק חלילה) שהיא מורגשת.לא יודע מה זה הסדרה החזקה של I5, יש דגמים חזקים ויש חלשים מבחינת מהירות ויש דגמים שיוצרו בטכנולוגיה חדשה שנקראת SB.המעבד הספציפי שהבאת בדגם הוא מהסדרה החדשה, ולמשימות יומיומיות יעבוד מצויין.
פורסם 2011 באוגוסט 2514 שנים מחבר היי,דבר ראשון תודה על התגובה אבישמע בעיקרון אני לא רוצה מחשב לעבודות יום יומיות אני יותר מפתח....והחומרה שאני מפתח עליה דורשת מעבד i7 עם 2.8GHZהמחשב N5110 שהצעת יעמוד בזה ?Asus K53SV-SX318V זה קרוב למה שאני מחפש איך הוא?[table][tr][td][table][tr][td]Intel® Core i7 2630QM Processor, 2.0GHz, 6MB Cache,1066MHz FSB[/td][/tr][/table][/td][/tr][/table][table][tr][td][table][tr][td][/td][/tr][/table][table][tr][td][/td][/tr][/table][/td][/tr][/table][table][tr][td][table][tr][td] Memory[/td][/tr][/table][table][tr][td]4GB DDR3 1333MHz (1 x 4096MB), Up to 8 GB[/td][/tr][/table][/td][/tr][/table][table][tr][td][table][tr][td][/td][/tr][/table][table][tr][td][/td][/tr][/table][/td][/tr][/table][table][tr][td][table][tr][td] HD[/td][/tr][/table][table][tr][td]640GB (SATA) 5400rpm[/td][/tr][/table][/td][/tr][/table][table][tr][td][table][tr][td][/td][/tr][/table][table][tr][td][/td][/tr][/table][/td][/tr][/table][table][tr][td][table][tr][td] Display[/td][/tr][/table][table][tr][td]15.6'' 16:9 HD (1366x768) LED backlit[/td][/tr][/table][/td][/tr][/table][table][tr][td][table][tr][td][/td][/tr][/table][table][tr][td][/td][/tr][/table][/td][/tr][/table][table][tr][td][table][tr][td] GPU[/td][/tr][/table][table][tr][td][/td][/tr][/table][/td][/tr][/table]הוא ממש טוב כאלו ?אין איזה אתר שמדרג מחשבים ניידים?שוב תודה
פורסם 2011 באוגוסט 2514 שנים מחבר בהמשך לההודעה הקודמת איך הייתם מסדרים את 5 החברות החדשות של המחשבים הניידיםמהחברה הכי טובה להכי פחות ?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.