עבור לתוכן

נושא: עזרה| יעוץ לגבי בחירת מחשב 15.6 Fujitsu i5-2410 500GB 6GB GF525 3D

Featured Replies

פורסם

היי אני מעוניין לקנות את המחשב הנייד מהדגם הבא...

15.6 Fujitsu i5-2410 500GB 6GB GF525 3D

הינה קישור לאתר אשר מוכר אותו

http://www.wallashops.co.il/ws/a/ap.aspx?pi=3HL531077

חשוב לי שלא יתחמם

חשוב לי עוד יותר שמעבד מהסדרה החזקה של הI5

גם מעניין אותי לדעת עם 3D פוגע כי לא נראה לי שאני אשתמש בו

בהנחה והמחשב הזה לא משהו אפשר בבקשה המלצה למחשב נייד

שיש לו את המעבד הזה i7 ,2.8GHZ או טיפה פחות טוב אבל חייב באזור הזה הכי זול שאפשר למצוא כמובן שלא יתחמם

תודה רבה על העזרה!!!

פורסם

3D זה שם של הדגם, המחשב הזה לא תומך בתצוגת תלת מימד עם משקפיים מיוחדות וכו'.

I7 זה אומר בסביבות ה-4000 ש"ח, והדגמים הזולים באים עם קירור פחות טוב - הדגם הזול ביותר שאני מכיר עם המעבד הזה בארץ הוא:-Dell Inspiron N5110

ושוב, יש לדגמים האלו בעיה של התחממות (לא לנזק חלילה) שהיא מורגשת.

לא יודע מה זה הסדרה החזקה של I5, יש דגמים חזקים ויש חלשים מבחינת מהירות ויש דגמים שיוצרו בטכנולוגיה חדשה שנקראת SB.

המעבד הספציפי שהבאת בדגם הוא מהסדרה החדשה, ולמשימות יומיומיות יעבוד מצויין.

פורסם
  • מחבר

היי,דבר ראשון תודה על התגובה אבי

שמע בעיקרון אני לא רוצה מחשב לעבודות יום יומיות אני יותר מפתח....

והחומרה שאני מפתח עליה דורשת מעבד i7 עם 2.8GHZ

המחשב N5110 שהצעת יעמוד בזה ?

Asus K53SV-SX318V‎ זה קרוב למה שאני מחפש איך הוא?

[table][tr][td][table][tr][td]Intel® Core i7 2630QM Processor, 2.0GHz, 6MB Cache,1066MHz FSB‎[/td][/tr][/table][/td][/tr][/table][table][tr][td][table][tr][td][/td][/tr][/table][table][tr][td][/td][/tr][/table][/td][/tr][/table][table][tr][td][table][tr][td]‎ Memory‎[/td][/tr][/table][table][tr][td]4GB DDR3 1333MHz (1 x 4096MB), Up to 8 GB‎[/td][/tr][/table][/td][/tr][/table][table][tr][td][table][tr][td][/td][/tr][/table][table][tr][td][/td][/tr][/table][/td][/tr][/table][table][tr][td][table][tr][td]‎ HD‎[/td][/tr][/table][table][tr][td]640GB (SATA) 5400rpm‎[/td][/tr][/table][/td][/tr][/table][table][tr][td][table][tr][td][/td][/tr][/table][table][tr][td][/td][/tr][/table][/td][/tr][/table][table][tr][td][table][tr][td]‎ Display‎[/td][/tr][/table][table][tr][td]‎15.6'' 16:9 HD (1366x768) LED backlit‎[/td][/tr][/table][/td][/tr][/table][table][tr][td][table][tr][td][/td][/tr][/table][table][tr][td][/td][/tr][/table][/td][/tr][/table][table][tr][td][table][tr][td]‎ GPU‎[/td][/tr][/table][table][tr][td][/td][/tr][/table][/td][/tr][/table]

הוא ממש טוב כאלו ?

אין איזה אתר שמדרג מחשבים ניידים?

שוב תודה

פורסם
  • מחבר

בהמשך לההודעה הקודמת

איך הייתם מסדרים את 5 החברות החדשות של המחשבים הניידים

מהחברה הכי טובה להכי פחות ?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים