פורסם 2011 באוגוסט 2414 שנים שלום לכולם,אני מתכוון בקרוב להזמין מערכת קירור מים.התקציב הוא עד 166 דולר (כולל משלוח, אבל לא כולל מכס) -אני יודע שמשלוחים עולים בסביבות 50 - 70$ אז אין לי בעיה לעלות בתקציב אם צריך (אבל בסביבות התקציב הזה 50 - 70 - 100 דולר לכל היותר).הדרישות שלי (תנסו כמה שיותר להתקרב לזה ככל האפשר):שיהיה לה אופן שדרוג בעתיד גבוהה, כי אני מתכוון להוסיף לכרטיס מסך גם ועוד רדיאטור, אז צריך להתחשב במשאבה..שתהיה שקטה(לא חייב ממש שקטה, אבל לא טרקטור או מפעל תעשייתי) המפרט שלי:i5 2500KAsus P8P67FSP 650W +80SilverCooler Master CM690II BasicPNY GTX570נשאר לי עוד 3 קייג'ים של 5.25' ואני רוצה גם לשמור אחד ל FAN CONTROL אני רוצה לעשות OC של עד בסביבות 5 או יותר אם הזכרונות והלוח יאפשרובגיימינג שיקרר טוב מאוד.יכל להיות שאני שם אותה חיצוני (אולי).תודה מראש!!!נ.ב.- שתהיה מחנות אמינה שבאמת שולחת את כל זה לישראל ואפשרות לPAYPAL.
פורסם 2011 באוגוסט 2514 שנים אתה לא חדש פה ;D תריץ חיפוש תעיין בסטיקי של החנויות..יש לא מעט תרדים והמלצות..התקציב שלך די לחוץ..מה גם שתיסגר לפני הכל על ההתקנה איזה מארז וכו..זה יעזור לך בתיכנון..
פורסם 2011 באוגוסט 2514 שנים מחבר אני יודע שאני לא חדש פה, אבל הסטיקים לא ממש עוזרים לי..חוץ מחנויות שיש שמה, לא מצאתי שום דבר על מערכות קירור מים.אשמח אם תביא לי קישורים אקטואליים.אני מתקין אותה בפנים בסוף ורשמתי את המארז שלי ( CM690 II)
פורסם 2011 באוגוסט 2614 שנים סטיקי מכוון אותך לחנויות לדעת מחירים וכו..חיפוש יעניק לך המלצות על קירורים מים שונים..מעבר לזה שאל כאן אם משהו לא מובן וכו..
פורסם 2011 בספטמבר 1414 שנים אחלה! חכה עוד כמה ימים ואם התקציב יקפוץ עוד קצת, תזמין מערכת כמו שאני הזמנתי
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.