עבור לתוכן

מכשיר אנדרויד הכי חזק בשוק, עם מסך עד 3.5". המלצות?

Featured Replies

פורסם

הגיע הזמן להחליף את המכשיר, אבל לטעמי כל הגלקסי וכו' גדולים מדי פיזית.

אני מחםש מכשיר בגודל נורמלי, ובכל זאת שייתן לי כמה שיותר מהאנדרויד ומאיכות טאץ'.

מה המכשיר הכי חזק בשוק עם מסך של עד 3.5 אינץ וטאץ' טוב, שמריץ אנדרויד?

אין לי בעיה לחכות עד כחודש או חודש וחצי אם אמור לצאת מכשיר חדש בקרוב, אבל יותר מזה זה כבר בעייתי, כמו כן המכשיר חייב להירכש בארץ.

תודה רבה מראש לעוזרים. :xyxthumbs:

פורסם

ברוך הבא לעולם שלי...

המכשיר הכי חזק בשוק עם מסך 3.5 וגודל בהתאם הוא האייפון 4 :-X

לצערי הוא לא עומד בדרישת ה"אנדרואיד".

אישית בסוף בחרתי את ה-desire s.

להגיד שהוא מושלם? הייתי מעדיף אותו קצת יותר דק ובהחלט יותר קל (את ה-SGS ממש תענוג להחזיק ביד, מבחינת המשקל שלו) ממה שהוא - אבל הוא הפיתרון הטוב ביותר שהצלחתי למצוא.

פורסם
  • מחבר

ואין אולי משהו שאמור לצאת בקרוב?

או אולי איזה מתחרה של סמסונג עם נתונים פיזיים יותר טובים מהדיזייר?

פורסם

סמסונג בקטע של מסכים ענקיים... ה-SGS 2 מעולה אבל פשוט.. גדול.

יש כל מיני שמועות על דגמי מיני אבל בינתיים אין משהו ממשי.

פורסם

אמממ... תנסה Motorola Defy, אצלי הוא מומהר ל-1.2Ghz ועובד דיי חלק (לא כמו ה-SGS2 אבל ייחסית סבבה).

בנוסף הוא בא עם מסך טוב ורזולוצייה גבוהה, בניגוד לאייפון, ה-Defy יותר צר אך טיפה ארוך.

פורסם
  • מחבר

יש כמה...

Samsung Galaxy Ace

3.5 אינצ'

SE Xperia Ray (אמור להגיע ממש בימים הקרובים)

3.3 אינצ'

SE Xperia Mini

3.0 אינצ'

Sony Ericsson Xperia active (צפויי לצאת בספטמבר)

3.0 אינצ'

אף אחד מהם לא ממש חזק..

איך הם מבחינת הכוח לעומת אייפון 4? ולעומת גלקסי (הראשון ולא השני)?

ומי מהם בכל זאת הכי חזק?

פורסם

אתה יכול להיכנס ללינקים לראות את המעבד... דווקא כולם (חוץ מהגלקסי ace) חזקים בדיוק כמו אייפון והגלקסי S הראשון.

פורסם

הRay והMini מגיעים עם MSM8255 שאמור להיות מבחינת ביצועים דומה מאוד לA4 של אפל ,מבחינת גראפית וכוח עיבוד כללי ..

פורסם
  • מחבר

מה ההבדל בין הxperia ray ו xperia neo חוץ מגודל מסך?

כי ראיתי שאת הנאו יש כבר בארץ והוא עם מסך 3.8 לעומת הריי שעוד לא יצא בכלל שהוא עם מסך 3.5

האם שווה לי לבדוק את הנאו אולי הוא יתאים מבחינת גודל?

ובאופן כללי מה הדעה על מכשירי אנדרויד של סוני אריקסון?

פורסם

http://mobilementalism.com/2011/06/23/sony-ericsson-xperia-ray-vs-xperia-neo-whats-the-difference/

האמת היא שה-ray נראה כמו רעיון טוב (חזק כמו ה-desire s, אבל יותר קטן). חבל שהוא עדיין לא יצא, ובטח הוא יהיה הרבה יותר יקר (ה-neo עולה 2400 ש"ח בחנויות, בהשוואה ל-desire s שעולה 1800).

אגב, גם +Motorola Defy אמור לצאת בקרוב...

פורסם
  • מחבר

ההפרשים הללו קצת פחות קריטיים, בין 2500 ו-1800 מבחינת התקציב, על מנת באמת להביא משהו כמה שיותר טוב.

יש הערכה מתי בדיוק הריי אמור לצאת? (יש לי אפשרות אולי להביא מארה"ב) ויש לך כיוון למחיר כשאתה אומר הרבה יותר יקר?

פורסם

SE Xperia Ray (אמור להגיע ממש בימים הקרובים)

3.3 אינצ'

::)

פורסם

לגבי ההחזרים מחברות הסלולר, האם כל המכשירים שצויינו כאן (Xperia, Desire S) יהיו זכאים להחזרים במקרה ונקנו מחוץ לרשת (ניתוק זיקה)?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים