עבור לתוכן

ביקורת שלילית על התנהלות מיקרוסופט עם הפורומים שלה

Featured Replies

פורסם

לאחר שהורדתי את Windows live messenger, ביקשתי להכנס לפורום של מיקרוסופט, בשל העובדה כי המסנג'ר שלי כל הזמן היה מתיישב על מגש המערכת ומסרב לרדת לאיזור ההודעות, אלא שאז התברר לי שעבור משתמשים פרטיים בחלונות ואופיס, נפתחו פורומים נפרדים (שלא היו קיימים קודם לכן בפעילותי האחרונות בפורום של מיקרוסופט) בשם Microsoft Answers, אשר צריך לפותח בו חשבון נפרד מהקהילות של מיקרוסופט.

באחד מהפעמים, ביררתי שם למה יש לי ניתוקים כל כך תחופים במסנג'ר בעת התכתבות, והיום כאשר ענו לי, נדהמתי לגלות כי החצופים האלו מפנים אותי לתמיכת Live, שהכתובת שלהם היא www.windowslivehelp.com, ונועלים לי את הדיון! (גם לפורום Live בכתובת ההיא שהבאתי לכם, צריך חשבון משתמש נפרד מה-Microsoft Answers ומקהילות מיקרוסופט הרגילות).

איזה מין תמיכה ושירות אינטראקטיביים הם נותנים למשתמשים הביתיים?! (משתמשים בארגונים וכן אנשי IT עדיין מורשים להשתמש בקהילות מיקרוסופט הרגילות, בעוד משתמשים בייתים אינם מורשים ומנותבים לכל מיני אתרים משונים של מיקרוסופט שהם לא ביקשו)

פורסם

על פניו נראה שהם רוצים להפריד בין הנושאים השונים, כדי שיהיה אפשר לספק תמיכה ליותר אנשים.

הבעיות שיש לאנשי IT, או מנהלי מערכות, הן לרוב לא הבעיות שנתקל בהן המשתמש הביתית.

אתה היית רוצה שיאחדו כאן את פורום תמיכה טכנית עם פורום תכנות כללי, רק כדי לרצות מישהו? לא.

פורסם

בכל מקרה, כדי לפתור את הבעיה שלך עם המזעור של המסנג'ר מה שאתה צריך זה לגרום למסנג'ר לעבוד במצב תאימות לווינדוס ויאסטה, אם אתה לא יודע איך תגיד ואני אפרט יותר.

פורסם
  • מחבר

הם הציעו לי להפעיל את המסנג'ר במצב תאימות לחלונות XP, אולם אז הוא לא נטען אוטומטית בעת הפעלת המחשב, בשל העובדה שכאשר מפעילים אותו, מופיעה הודעה המבקשת אישור הפעלה בהתאם להגדרות חשבון המשתמש.

נראה כי הפיתרון שלך הוא יותר טוב משל מיקרוסופט כיוון שהוא גם כן גורם למסנג'ר לרדת לאיזור ההודעות, אולם לא מופיעה הודעה לבקשת אישור הפעלה, כך שסביר להניח שהוא ייטען אוטומטית בעת הפעלת המחשב.

טוב, אז יותר אני לא נכנס לקהילות של מיקרוסופט כיוון שנותנים בהן שירות גרוע אפילו יותר מאשר פה.

פורסם

תשתמש במירנדה :nixweiss:

פורסם

טוב, אז יותר אני לא נכנס לקהילות של מיקרוסופט כיוון שנותנים בהן שירות גרוע אפילו יותר מאשר פה.

מניית מיקרוסופט צונחת ברגעים אלו ממש.

פורסם

מניית מיקרוסופט צונחת ברגעים אלו ממש.

אני מקווה שלפחות המניות של HWzone שרדו... :'(

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים