עבור לתוכן

בעיה המחשב נדלק המסך לא

Featured Replies

פורסם

שלום

יש לי בעיה אני מדליק תמחשב המחשב נדלק המסך לא נדלק הוא רושם לי ככה

http://imageshack.us/photo/my-images/851/0239b.jpg/

בקקשה תעזרו לי לסדר את זה

תודה רבה לעזורים !

פורסם

יש כבר דיון אחד כזה, של adiperets-xsen, אבל בכל מקרה- בוא נראה מה הבעיה אצלך.

קוןדם כל- האם עוללת איזשהו שינוי בחומרה של המחשב לאחרונה?

אם כן, מהי? נסה לבטל אותה, האם זה עזר?

אם התשובה היא "לא", האם מדובר בכרטיס ייעודי (שמחובר ע"י חריץ PCIe), או הכרטיס שמובנה בלוח האם?

במקרה של כרטיס ייעודי, נסה להשתמש בכרטיס המובנה, ולראות אם יש תצוגה על המסך - אם כן, הבעיה ככל-הנראה ( :lol: ) בכרטיס הייעודי - נסה לבדוק אם יש לו עדיין אחריות, או אם יש לך אפשרות להחליף אותו במחיר נורמאלי. ייתכן ותוכל להסתדר אפילו עם הכרטיס המובנה.

במקרה שלמרות החלפת הכרטיס לכרטיס המובנה אין תצוגה, או במקרה שיש לך רק כרטיס מובנה, נסה לבדוק אם מדובר בבעיה של הכבל או של המסך (בדוק עם כבל/מסך אחר).

עדיין אין תצוגה? כדאי לבדוק דברים יותר בסיסיים- אתה שומע ציפצופים בעת עליית המחשב (POST)? האם אלו הציפצופים הרגילים?

בכל מקרה שלא מדובר בציפצופים הרגילים, כדאי לבדוק את הבעיה באופן יותר פרטני- אבל את זה נשאיר לאח"כ.

פורסם

...

פורסם

הייתה לי בעיה דומה לא מזמן (שלא נפתרה עדיין - כרגע נעשה שימוש בכרטיס המובנה בלוח שעובד באופן תקין), אבל עד כמה שיכולתי לבדוק הבעיה לא היתה בכרטיס המסך כי עם כרטיס מסך אחר קיבלתי תופעות דומות... במילים אחרות, גם במקרה שלך ייתכן וזו בעיית לוח אם ולא כרטיס מסך. ממליץ לבדוק עם כרטיס מסך אחר לפני שמוסרים חלקים למעבדה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים