פורסם 2011 באוגוסט 2414 שנים פנויה או לא, עם כמות המעוניינים כאן היה עדיף אם היא הייתה מציינת את הגיל שלה.היא בת 25. מה תעשה עם האינפורמציה הזו?
פורסם 2011 באוגוסט 2414 שנים כלום, הייתי בטוח שהיא קטינה וכולנו הולכים לגיהנום אם זה לא גורם לכם לרדת מהעניין... http://www.youtube.com/watch?v=ZC58N6c_0Fc
פורסם 2011 באוגוסט 2414 שנים איזה חנונים אתם נשבע אני חושב שאתם צריכים לצאת קצת מהמחשב מה עשיתם מכל ילדה שנראת קצת בסדר? היא לא כוסית על אז תרגעו בנוסף שימו לב שהיא עושה שימוש ב 1 + 2 ולא 1+ 3 משמע לא אותו צבע (משמע לא דאבל צ'נאל) והמשכחה טרמית שמגיע עם הגוף הקירור לוקה בחסר!! (ואני באופן אישי הייתי עושה מחדש) ודבר אחרון זה שצריך להסתכל (במיוחד על בנות) זה על האופי והמקציות ולא רק על היופי ואם להתאהב אז בטובים ביותר.. לא, מי ששם לב לפרטים האלה יודע להרכיב מחשב (במיוחד כשלא רואים אותה בכלל בשלב ההתקנה של מודולי הזיכרון). נערה חמודה, תעדכן כשהיא תגדל ותדע להגדיר גיבויים ל-Oracle, אני צריך עזרה. אחרי מספר שנים על הכבישים בארץ אני נוטה לשים לב לטעויות של נשים, גם אם הן דוגמניות על הנה מישהוא שמבין סוף סוף קצת על מה אני מדבר.
פורסם 2011 באוגוסט 2414 שנים סה"כ מדובר כאן על בחורה בריטית ממוצעת עם קצת לוק של Emo וחיוורת כמו סדין לבן (שאגב שיזוף במקרה הטוב ביותר רק יגרום לה להיראות ורודה-אדומה).
פורסם 2011 באוגוסט 2414 שנים איזה חנונים אתם נשבעאני חושב שאתם צריכים לצאת קצת מהמחשבבנוסף שימו לב שהיא עושה שימוש ב 1 + 2 ולא 1+ 3 משמע לא אותו צבע (משמע לא דאבל צ'נאל)והמשכחה טרמית שמגיע עם הגוף הקירור לוקה בחסר!! (ואני באופן אישי הייתי עושה מחדש)ממ..
פורסם 2011 באוגוסט 2414 שנים איזה חנונים אתם נשבעאני חושב שאתם צריכים לצאת קצת מהמחשבמה עשיתם מכל ילדה שנראת קצת בסדר?היא לא כוסית על אז תרגעובנוסף שימו לב שהיא עושה שימוש ב 1 + 2 ולא 1+ 3 משמע לא אותו צבע (משמע לא דאבל צ'נאל)והמשכחה טרמית שמגיע עם הגוף הקירור לוקה בחסר!! (ואני באופן אישי הייתי עושה מחדש)ודבר אחרון זה שצריך להסתכל (במיוחד על בנות) זה על האופי והמקציות ולא רק על היופיואם להתאהב אז בטובים ביותר..הנה מישהוא שמבין סוף סוף קצת על מה אני מדבר.מישהו כאן לוקח דברים רציני מדי.
פורסם 2011 באוגוסט 2514 שנים אנחנו גם יודעים עליה שהיא לא עושה עניין מטעות קטנה בחריץ.... מושלמת, אמרתי? :
פורסם 2011 באוגוסט 2514 שנים check out the manual if it's confusing and it will tell you what the fuck
פורסם 2011 באוגוסט 2514 שנים אנחנו גם יודעים עליה שהיא לא עושה עניין מטעות קטנה בחריץ.... מושלמת, אמרתי? : קצת מצחיק לשמוע אותך מדבר על טעויות בחריצים כשהתמונה שלך היא Neil Patrick Harris ;D
פורסם 2011 באוגוסט 2514 שנים קצת מצחיק לשמוע אותך מדבר על טעויות בחריצים כשהתמונה שלך היא Neil Patrick Harris ;D Score
פורסם 2011 באוגוסט 2514 שנים קצת מצחיק לשמוע אותך מדבר על טעויות בחריצים כשהתמונה שלך היא Neil Patrick Harris ;D יותר נייל פטריק האריס כבארני סטינסון
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.