עבור לתוכן

איך אני יודע אם המעבדים שברשותי שרופים?

Featured Replies

פורסם

לא "קשל" אלה "כשל" -כישלון

פורסם

תגיד...אתה יודע מה ההבדל בין ביטוח לאחריות?

פולט שטויות בקצב כמו הנשיא קצב.

פורסם

תגיד...אתה יודע מה ההבדל בין ביטוח לאחריות?

פולט שטויות בקצב כמו הנשיא קצב.

ההבדל כמו צילום והדפסה . ב 90% מהמכשירים אין הרבה הבדל שבהם יותר נכון זה כמו ההבדל בן סיכון לסיכוי (למחלק הקלפים זה סיכון ולמשחק מולו זה נקרא סיכוי ) כי למה שאתה קורא אחריות המוכר/החברה משלם פירמת ביטוח על המכשיר שאתה שזה כלול במחיר שאתה משלם . תלמד קצת כלכלה ותגלה שמה אתה משלם זה לא רק מכשיר + מיסי ממשלה יש עוד כמה + + + .

נ.ב. הרכב שאתה מקונה מה יש עליו אחריות או ביטוח או שניהם ???

פורסם

כשאתה קונה משהו אתה מקבל אחריות, לא ביטוח. ביטוח עושה חברת ביטוח.

יש לך מילון בבית? תפתח את ההגדרות, תבין את הטעות שלך.

חמודי, אני לומד כלכלה לתואר ראשון, למיסוי אין שום קשר לאחריות שמקבלים על כל מוצר. ביטוח זה דבר שאתה עושה אם אתה רוצה ואין לו קשר לחברה שייצרה את המוצר או לחנות.

אם תקנה מכונית אתה לא תקבל איתה ביטוח, אתה תקבל אחריות מסויימת. אם אתה קונה נעל בית אתה מקבל אחריות ולא ביטוח, אם אתה קונה טלוויזיה אתה מקבל אחריות ולא ביטוח.

לפני שאתה זורק מושגים, כדאי שתבין בהם.

פורסם

אם זה רק מושג על מה אנחנו מתווכחים פה ???

פורסם

על זה שאתה מטעה (ולא פעם ראשונה) אנשים עם מושגים מוטעים.

פורסם

ציטוט:

"אחריות לכל החיים זה בולשיט אחד גדול.

זה הכל גימיק שיווקי.

דיברתי עם נציגת אינטל בישראל לפני שבוע והיא אמרה שיש למעבדיה של החברה אחריות משנה עד שלוש שנים תלוי במקרה.

בגלל זה בחרתי בAMD."

גמד אז תתקן אל תתחיל אם 'נבואות התופת' והנה הבאתי אחד שהבין שהתכוונתי לאחריות . אתה לא יכול לעשות את זה ??? (תבדוק אחרי איזה ההודאה הזאת שהבאתי )

פורסם

1. תדבר בעברית.

2. גם אני למה התכוונת ב"ביטוח", אבל לא כולם יבינו את זה. לכן חשוב לתקן את הטעויות האלה לפני שנגרם נזק לאחרים.

פורסם

מה עשית שגרם למעבדים להישרף?

הרי PIII לא ישרפו אם אין עליהם Hsf. הם יתכבו ויתקעו את המחשב אבל לא ישרפו.

והדרך הכי טובה לבדוק אם הוא עובד זה לשים אותו על לוח אם ולבדוק אם יש המחשב עובד.

פורסם
  • מחבר

שרפתי אותו בכך שהכנסתי מעבד של באס 133 בלוח אם שתומך עד באס 100 והמתחים בין 650 MHZ ו800 שונים.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים