עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

בחירת נייד רב תכליתי תקציב 2400 עד 3800 ש"ח פירוט בתוך הת'רד

Featured Replies

פורסם

רקע:

הסיטואציה היא כזו: יש לי מחשב נייד בן 4 בערך, עם מעבד C2D 1.5GHZ, זיכרון בנפח 2GB וקשיח 120GB עם כ.מסך X1100 של ATI, הוא מריץ WIN7, ועובד לאט, הצ'יפסט לא תומך במעל ל2GB, הצורב DVD מת, והוחלף במשהו שהיה זרוק לי פה, שקורא, אבל נכשל בכל כתיבה.

בהתחלה חשבתי לקנות לו צורב וקשיח של 500GB 7200RPM, אבל זה לא יעזור לו מבחינת המעבד החלש וכמות הRAM הנמוכה. בסוף, החלטתי לתת אותו לאחותי שתהיה סטודנטית בקרוב, ולא ממש צריכה מעבר למה שהמחשב הנ"ל מסוגל לתת לה, היא תצטרך בסך הכל אופיס, קצת אינטרנט וצפיה בשטויות שהיא מורידה.

אני עדיין לא סגור על עצמי מבחינת צרכים ותקציב, אבל זה יהיה אחד מהשניים הבאים:

א. מחשב חזק למדי ב3800-4000 ש"ח שיאפשר גם עריכת וידאו וקצת משחקים.

ב. מחשב פשוט למדי בכ2500 ש"ח.

בכל מקרה, מערכת ההפעלה לא קריטית, עדיף עם, אבל לא חובה.

א. שאלון עבור האופציה היקרה יותר:

תקציב - 3800, עם אפשרות לחריגה לכיוון 4000 ש"ח, יקנה בארץ.

רצוי גם לפרט במידת האפשר את הפרטים הבאים בגוף ההודעה:

* מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) - מאד מגוון: הרבה גלישה באינטרנט, תוכנות OFFICE למיניהן, עריכת וידאו, סביר שגם בFHD, משחקים קלים דוגמת SIMS3 ואסטרטגיה בזמן אמת (עם מוכנות לפשרה בהגדרות), צפיה בתכני וידאו, HD ורגילים. צריך להפעיל PREMIERE CS5.

* גודל המסך? 15.6"

* משקל רצוי? - לא מהותי במיוחד

* האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? לא

* האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (DVI, HDMI וכו) - מומלץ HDMI

* בלוטות? - לא מהותי

* גודל מינימלי של כונן קשיח? - 500GB

* צורב DVD? - חובה

* האם נדרשת אחריות בינלאומית ? - לא מהותי

* האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? מהנסיון האישי - עדיף לא LENOVO ולא HP, יש עדיפות לDELL / ASUS / LG.

* העדפה לאחריות ארוכה יותר, לא מעוניין במחשבים שמגיעים עם שנת אחריות אחת, ולא מעוניין לשלם עבור הארכת אחריות. שנתיים אחריות לפחות.

הסתכלתי על משהו בכיוון הזה:

http://ksp.co.il/hmain.php?uin=12670

ב. שאלון עבור האופציה הזולה יותר:

תקציב - 2400, עם אפשרות לחריגה לכיוון 2600ש"ח, יקנה בארץ.

רצוי גם לפרט במידת האפשר את הפרטים הבאים בגוף ההודעה:

* מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) - מאד מגוון: הרבה גלישה באינטרנט, תוכנות OFFICE למיניהן, צפיה בתכני וידאו, HD ורגילים.

* גודל המסך? 15.6"

* משקל רצוי? - לא מהותי במיוחד

* האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? לא

* האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (DVI, HDMI וכו) - מומלץ HDMI

* בלוטות? - לא מהותי

* גודל מינימלי של כונן קשיח? - 500GB

* צורב DVD? - חובה

* האם נדרשת אחריות בינלאומית ? - לא מהותי

* האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? מהנסיון האישי - עדיף לא LENOVO ולא HP, יש עדיפות לDELL / ASUS / LG.

* העדפה לאחריות ארוכה יותר, לא מעוניין במחשבים שמגיעים עם שנת אחריות אחת, ולא מעוניין לשלם עבור הארכת אחריות. שנתיים אחריות לפחות.

הסתכלתי על משהו בכיוון הזה:

http://ksp.co.il/hmain.php?uin=12497

בשני המקרים צפויה הרחבה של הRAM בהמשך.

פורסם

למחשב הזול:

‎Asus K53E‎

Dell Inspiron N5040

למחשב היקר:

‎Asus K53SV

‏Dell Inspiron N5110

‎LG A520-K

רשמתי לך דגמים ולא חנויות כי אני לא ממליץ על חנויות בארץ בעניין לפטופים, לדעתי סתם לוקחים מחיר מופקע ועדיף להביא מחו"ל.

כל המחשבים דומים מאוד, לדעתי הייתרון בדגם היקר של - HP הוא ה-USB3

רובם מגיעים עם אחריות ל-3 שנים.

בתקציבים שאתה מחפש הבעיה העיקרית שלך תהיה אם אתה רוצה לערוך את הוידאו / להציג את הוידאו בFHD על מסך המחשב כי הם לא תומכים בזה וזה ייקר לך את הקנייה בהרבה.

עם זאת, כל המחשבים הנ"ל עם יציאת HDMI ואתה יכול לחבר למסך חיצוני / טלויזית LCD ע"מ לצפות בתכני HD כי הם ירוצו חלק.

בברכה,

פורסם

yz101,

כיסית את הכל.

תענוג לראות הודעות כאלה ולא לשבור את הראש.

בכל אופן, למחשב היקר יש אופציה נוספת (כפי שאבי רשם אך לא פירט):

http://www.fre.co.il/Product.asp?Pid=N53SV_i5-2410M_ASUS&Cat2Cat1ID=39&Cat2ID=89&aff=Zap〈=he

המחשב בא עם כרטיס מסך מעט יותר טוב, זה בגדול... אבל גם עולה יותר אז אני לא יודע עד כמה זה יעיל.

לגבי מה שפירטת וסקרת לבד את השוק אין יותר מידי אפשרויות.

לתקציב הנמוך יש לך גם את ה-HP 4530S שיכול להגיע עם מסך מט אם אתה מעוניין.

פורסם
  • מחבר

האם מישהו יודע להעיד על איכות הפלסטיקה של ה5110 של DELL? בזאפ ביקורת אחת מתוך שתיים אומרת שמדובר בפלסטיקה באיכות נמוכה ושהמקלדת שוקעת והשניה אומרת שלא. האם למישהו יש מחשב מהסדרה הזו ויכול להעיד על טיבה?

אגב, הASUS הנ"ל אמנם מגיע עם כ.מסך חזק יותר ויותר RAM, אבל זו ירידה למעבד כפול ליבה במקום מרובע, אני לא משוכנע שזה שווה את זה.

פורסם

לחבר שלי יש מחשב מהסדרה הזאת, אישית אני יכול להגיד לך שהאיכות בניה שלו היא הרבה יותר טובה מרוב היצרנים באותה קטגוריה (מיינסטרים) כגון אסוס, לנובו, HP.... הוא מרגיש טיפה כבד והרמקולים שלו מאוד חלשים! אני רוצה לציין גם שה-TRACKPAD מאוד לא נוח עם רגישות גרועה שמאוד מעצבן!...סך הכל מחשב סולידי עם עיצוב משעמם, אישית הייתי הולך על מחשב אחר רק בגלל העיצוב אבל זה כבר טעם אישי....

פורסם
  • מחבר

עיצוב פחות מהותי לי. ובדרך כלל אני בכל מקרה עובד עם עכבר אלחוטי קטן.

כן שכחתי לציין שאם אני הולך עם היקר, סביר אני אריץ עליו גם מכונה וירטואלית לא פעם וכמובן כלי פיתוח שונים, אם כי זה לא שימוש כבד יותר ממה שכבר ציינתי.

פורסם

יש אנשים שלא אוהבים את העיצוב של אסוס שווה שתראה בעין.

ממה ששמעתי איכות ההרכבה והפלסטיקה של שני המחשבים טובה מאוד היום, אבל הקירור של האסוס טיפה יותר טוב.

שני שרשורים מתחת:

[url=http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=510082.0]http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=510082.0[/

יש מספר אתרים שבחנו אותם באנגלית חפש כתבות.

אבל הכי טוב זה לראות בעין ולהחליט כי הם באמת מאוד דומים בביצועים היבשים שלהם.

• 2 שבועות מאוחר יותר...
פורסם
  • מחבר

המחשב הוזמן לפני מספר ימים מP1000 שהיו הכי אטרקטיביים בסופו של דבר ובאופן שדי הפתיע אותי. עם טריק מסוים אגב, מי שמעוניין שישאל בפרטי. מדובר בDELL 5110 עם I7, כ.מסך GEFORCE 525M ו8GB זיכרון.

שאלה, מי נותן את האחריות על מחשב כזה אם רשום שהייבוא הוא של ניופאן? אני מניח שהדברים יגיעו כתובים על המחשב, כשהוא יגיע, פשוט ממש מסקרן אותי בינתיים.

פורסם

אפשר קישור לעמוד המכירה לוודא שהמפרט תקין?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.