עבור לתוכן

המלצה למארז + ספק - עד 700 ש"ח

Featured Replies

פורסם

שלום חברים

אני צריך המלצה למארז + ספק כח עבור המפרט הבא:

מעבדי אינטל: Core i5 2400 3.1Ghz, s1155, 6MB, GPU Core, Tray

מאווררים וגופי קירור: מאוררים למעבדים Scythe Katana 3 CPU Cooler (For Intel Only)

לוחות אם למעבדי אינטל: ASUS P8H67-M PRO B3 s1155 Core i3/i5/i7, Intel H67, DDR3 1333, 2xPCI-E, HDMI, DVI

זכרונות: DDR3 1333Mhz 2x4GB G.Skill NT Dual Channel CL9-9-9-24

דיסקים קשיחים: Samsung 1TB 7200RPM 32MB, SATA II HD103SJ כמות 1

דיסקים קשיחים: Western Digital Caviar Green 2TB IntelliPower, 64MB, SATA II WD20EARS כמות 2

צורבי DVD: LG DVD±RW GH22NS x22 Black SATA (Oem)

אני צריך מארז עם מקום ל-5 דיסקים קשיחים לפחות - עם מאוורר לדיסקים, ושיהיה סולידי ושקט למדיי

בנוסף, הספק צריך לתמוך בכמות הדיסקים הזו ובתוספת של כרטיס גראפי, שני סטיקים נוספים של RAM ו-1-2 כרטיסי הרחבה.

חשבתי על השילוב של:

מארזים: Antec Three Hundred Midi Tower Gamer Black Case (No PSU)

ספקי כוח: SeaSonic 500W 80+ Bronze Active PFC 12cm Fan PSU SS-500ET (Oem)

איך הם מבחינת שקט ועמידה בדרישות ההספק ?

התקציב כאמור, עד 700 ש"ח.

איך ה- Coolmaster CM 690 II Basic ביחס ל-Three Hundred ? האם הוא שווה את תוספת המחיר ?

תודה למגיבים

פורסם

כדאי לברר אצל היבואן המתאים מתי Coolermaster Silencio 550 מגיע לארץ אם בכלל..

פורסם

מביקורות ברשת ה Silencio הוא מארז שקט אבל לא מיועד ל OC , במקרה שלך זה בסדר, בכל מקרה לא ברור מתי הוא מגיע.

בלי קשר יש לך את הבאנדל הזה

http://rsm.co.il/Product.aspx?ProductID=2900

וה 690 עדיף על האנטק 300 , הוא מרווח יותר ובעל יותר אופציות להתקנת מאווררים, שני המארזים מיועדים לגיימינג כך שהם בסקאלה של יותר קירור על פני שקט, אבל הם גם לא רועשים במיוחד. בנוסף שילוב של מארז שקט יותר + ספק טוב ב 700 ש"ח יחייב הגדלת תקציב, כי מארז שקט טוב יתחיל באזור ה 450 - 500 ש"ח ...

פורסם
  • מחבר

תודה - נראה מארז עדיף ודיל מוצלח, הרכבתי מפרט ואני מעלה אותו בפורום מפרטים לקבלת משוב

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים