עבור לתוכן

צפיית סרטי HD וכיוון רזולוצייה בDELL 2311H

Featured Replies

פורסם

שלום חברים,

רציתי לדעת - האם הרזולוצייה האופטימלית שהמסך צריך לעבוד איתה הינה 1920X1080 FULL HD ? כרגע אני עם הרזולוצייה הנ"ל

שאלה שנייה: רוב הסרטים שאני צופה הינם HD 720P ולא HD 1080P. האם לצפייה אופטימלית אני צריך לשנות את הרזולוצייה ל720P או שהמסך יודע לעשות לבד downscale? האם בגלל שהמסך הינו FULL HD אני פוגם באיכות של הסרט שהינו ב720P?

תודה

פורסם

כרטיס המסך שלך יודע לעשות את ה SCALING. אל תשנה את הרזולוציה של המסך.

פורסם
  • מחבר

כרטיס המסך שלך יודע לעשות את ה SCALING. אל תשנה את הרזולוציה של המסך.

כל כרטיס מסך יודע לעשות את זה? בוודאות?

ומבחינה רזולוציה עדיפה - עדיף 1920X1080 או שזה לא משנה למסך?

פורסם

כרטיס המסך יודע, אך בפועל מי שעושה זאת הוא הנגן.

למרות שזה לא משנה למסך (הוא לא יסבול ולא ייעלב), לא תקבל שום יתרון בזה שתוריד את הרזולוציה. תישאר ב1920X1080.

פורסם
  • מחבר

תודה

פורסם
  • מחבר

איך אני מבצע כיול למסך בצורה הטובה ביותר?

תודה

פורסם

איך אני מבצע כיול למסך בצורה הטובה ביותר?

תודה

ההגדרות RGB שהוא השתמש בהן לא תואמות בכלל את שלי, לדעתי זה אינדיבידואלי לכל מסך.

אני הגדרתי מסך לבן מלא(תחזיק את המקש הראשון והאחרון של התפריט לכמה שניות ומעבירים בן הצבעים) ושיניתי את ההצבעים עד שיהיה לבן אופטימל(ללא נטיה לאדום/ירוק/כחולי).

פורסם
  • מחבר

ההגדרות RGB שהוא השתמש בהן לא תואמות בכלל את שלי, לדעתי זה אינדיבידואלי לכל מסך.

אני הגדרתי מסך לבן מלא(תחזיק את המקש הראשון והאחרון של התפריט לכמה שניות ומעבירים בן הצבעים) ושיניתי את ההצבעים עד שיהיה לבן אופטימל(ללא נטיה לאדום/ירוק/כחולי).

מה זאת אומרת לא תואמות את שלך? למטרות שלך? גרפיקה?

המטרה שלי היא ראשית העיניים שלי והעבודה הממושכת מול המחשב + צפייה בסרטים (בעיקר HD)

פורסם
  • מחבר

?

פורסם

אני לא מדבר על קונטרסט+בהירות, אלא על הRGB שהוגדר במדריך, זה לא קשור לאיזה שימושים המסך מיועד.

פורסם

למטרה הזו מספיק להוריד את הבהירות לרמה הנמוכה ביותר שעדיין נח לך לעבוד בה.

פורסם
  • מחבר

הבנתי שדיברת על RGB... מוזר שדל בעצמם לא כיוונו את זה ככה (REV 03 האחרון)

אני אנסה את הברירת מחדל ואת ההמלצה

תודה

פורסם

עוד לא הבנתי למה לא צריך לשנות את זה כי אם זה באמת לא היה משתנה, אז תנסו לעשות ככה: להפעיל סרט על רזולוציה מקסימלית, לצלם מסך

אח"כ להוריד את הרזולוציה ולצלם את המסך

ייצא לכם 2 screenshots שונים (מבדיקה שאני עשיתי לפחות)

פורסם
  • מחבר

עוד לא הבנתי למה לא צריך לשנות את זה כי אם זה באמת לא היה משתנה, אז תנסו לעשות ככה: להפעיל סרט על רזולוציה מקסימלית, לצלם מסך

אח"כ להוריד את הרזולוציה ולצלם את המסך

ייצא לכם 2 screenshots שונים (מבדיקה שאני עשיתי לפחות)

מה התוצאות שקיבלת? מה נראה יותר טוב?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים