עבור לתוכן

קירור למחשב עריכה - כוונה לעשות OC

Featured Replies

פורסם

אהלן - אני מעוניין לרכוש קירור (אפשר גם קירור מים).

המפרט שלי הוא כזה :

מעבד : Intel i7 2600K 3.4GHz

לוח אם : Asrock z68 Pro-M (שהגיע עם קירור משלו Thermaltake ultra-120 Extreme + 120mm)

זיכרון : (Kingston 16 GB (4x4

ספק כוח : Enermax MODU82+ 425W active PFC 12cm Fan PSU

מארז : Thermaltake Armor+ MX Middle Tower

כרטיס מסך אני עוד מתלבט איזה לקנות, אבל כנראה שיהיה לי את ה 560 TI בגירסת 2GB.

אני מעוניין לעשות OC יחסית מסיבי למעבד, ואני מניח שבשביל זה צריך קירור טוב. אם יש צורך גם בספק כוח חדש, אשמח לשמוע הצעות

התקציב שלי הוא 500, עם יכולת חריגה של 300.

אשמח לקירור שקט (מאוד!).

תודה רבה לעוזרים!! :)

פורסם

עד לאן אתה מתכוון להגיע בOC? גם עם קירור מים לא בטוח שתוכל להגיע לתדרים מטורפים במיוחד.

פורסם
  • מחבר

לא יודע עד כמה מטורפים. בוא נגיד 7.5, 8 GHZ? יכול להיות שפחות אפילו.

פורסם

7.5 / 8 GHZ?! גם עם גם עם קירור של חנקן נוזלי לא תגיע. OC ריאלי ללוח כמו שלך, יהיה במקרה היוצא דופן 5GHZ.

פורסם
  • מחבר

הבנתי, תודה רבה!

פורסם

יש לך גוף קירור טוב. שים עליו מאוורר דלתא 120 (38 מ"מ) או תנסה לשים עליו מאוורר 140 מ"מ, שלוט עליו עם PWM ושמור את התקציב למיזוג החדר לטמפ' באזור ה-22 מעלות. זה יתן לך את הקירור הכי טוב מתחת ל-1500 עד 2000 שקל.

אתה יכול למכור את גוף הקירור ולשים במקומו את הטופ של NOCTUA או THERMALRIGHT בתוספת של עוד כ-150 שקל ותקבל עוד כמה מעלות.

פורסם

אתה עושה אוברקלוק "תחרותי" או משהו שאמור לרוץ 24/7?

פורסם
  • מחבר

אמור לרוץ רוב היום, בעבודה גם, כן.

פורסם

יש פה עניין של מעבר לטמפרטורות, וזה היכולת הכללית של המעבד והלוח. אמנם המכפלה פתוחה, אבל זה לא אומר שתוכל פשוט להיכנס לBIOS ולקבוע אותה ל75/80 וקדימה... צריך להיות ריאליים. לשם הרעיון, בשביל להחזיק 8GHZ, צריך מתח גבוה יותר ממה שסביר שהצ'יפ מסוגל לעמוד בו.

האם התחלת בכלל לעשות נסיונות OC?

פורסם

אין לך מה להחליף קרור, ThermalRight Ultra-120 Extreme הוא אחד הקרורים הטובים בעולם

פורסם
  • מחבר

תודה רבה על כל התגובות חברים, עזרתם לי מאוד!

yz101, עשיתי קטן (עליתי ל 3.8). בינתיים עוד לא היו לי באמת בעיות איטיות במחשב, אז לדעתי אני אולי לא אצטרך לעשות בכלל בסופו של דבר. תודה רבה :)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים