עבור לתוכן

בעיה| מוזיקה מקרטעת כאשר מושמעת

Featured Replies

פורסם

שלום,

פרמטתי את המחשב הנייד, וגיביתי את המוזיקה לתוך כונן גיבוי חיצוני. אחרי שהעברתי את כל המוזיקה חזרה, הפעלתי שיר אחד מהווינדוס מדיה פלייר ואז המחשב נכנס לאינטרנט לאתר של מייקרוסופוס בטענה שאני צריך להוריד רישיון לשירים כי הם מוגנים (העתקתי את השירים מדיסקים) הורדתי את הרישיון ולאחר מכן שהשמעתי את השירים רובם (חלק נשמעים כרגיל) נשמעים מקוטעים ומסתיימים אחרי 3 שניות. כלומר, אני לא שונע את השירים בכלל- אני שומע רעשים של קירטוע ואז נגמר השיר.

-זאת לא בעיה של הרמקולים של המחשב, או של המחשב עצמו, כי ניסיתי את אותם שירים במחשבים אחרים, וגם בעזרת רמקולים אחרים, והבעיה נמשכת.

איך אני פותר את הבעיה?

הדיסקים שמהם העתקתי לא ברשותי יותר...

פורסם

איך עשית את הrip לרצועות אודיו האלו? אני עדיין לא שמעתי על משהו שדורש DRM במקרים כאלו.

פורסם
  • מחבר

איך עשית את הrip לרצועות אודיו האלו? אני עדיין לא שמעתי על משהו שדורש DRM במקרים כאלו.

לא עשיתי שום rip.

העתקתי ישר מהדיסק בעזרת ווינדוס מדיה פלייר, מה שיוצר תיקיה של האלבום במסמכים שלי בתיקיית מוזיקה, בלי שום rip.

פורסם
  • מחבר

אוקיי ואיך אתה את זה?

טעות שלי, התכוונתי שכן העתקתי את המוזיקה מהתקליטור (rip) פשוט חשבתי שהתכוונת לריפ במובן של דחיסה. העתקתי את המוזיקה באמצעות ווינדוס מדיה פלייר.

פורסם

אז הוא קידד את התוכן כWMA? אתה יכול לעלות קובץ דוגמא לפה?

פורסם
  • מחבר

אז הוא קידד את התוכן כWMA? אתה יכול לעלות קובץ דומגא לפה?

כן.

הקובץ גדול מידי כדי שאני אעלה אותו.

פורסם
  • מחבר

יש אתרי איחסון בשבילך זה.

קובץ להורדה:

http://www.f2h.co.il/4kv7oysoxv6p

שים לב שהוא שוקל יותר מ6MB אבל בפועל מה ששומעים הוא בערך שתי שניות.

פורסם

האמת שאני לא מכיר כל כך את התחום של הגנה עם "רישיון" בWMA. צריך לקרוא על זה קצת.

אני מקווה שלמדת לקח ופעם הבאה תעשה rip ל MP3 לפחות.

פורסם
  • מחבר

האמת שאני לא מכיר כל כך את התחום של הגנה עם "רישיון" בWMA. צריך לקרוא על זה קצת.

אני מקווה שלמדת לקח ופעם הבאה תעשה rip ל MP3 לפחות.

סוג הקובץ הוא לא העניין. אני חושש שבהגדרות העתקה מדיסק, סעיף ההגנה על המוזיקה היה מסומן מה שפוסל את האפשרות להעביר את זה ממחשב למחשב.

השאלה שלי אם זאת בטוח הבעיה, ואם אפשר לתן אותה. או שזה משהו אחר.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים