עבור לתוכן

סמארטפון עמיד בגודל בינוני - Motorola Defy או HTC Desire S עם כיסוי?

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

טוב, אז התחלנו בינתיים לקרוא על עוד כל מיני מכשירים... בהנחה שמכשיר עם כיסוי יהיה מספיק עמיד, זה פותח לנו המון אופציות.

הבעיה היא שרוב המכשירים שקיימים הם די גדולים ולא נוחים (ועם כיסוי הם יהיו עוד יותר גדולים). מבין המכשירים שבגודל שנראה לנו נוח יש iphone 4, motorola defy ו-htc desire s (שאר המכשירים גדולים מדי, או שהם יותר חלשים מה-defy ככה שאנחנו לא רואים סיבה לקנות אותם). החסרון היחיד של ה-htc הוא שאורנג' לא מוכרים אותו ולכן לא נוכל לקבל עליו החזרים, ואייפון כמובן הרבה יותר יקר.

יש עוד מכשירים שאולי פספסנו?

פורסם

החסרון היחיד של ה-htc הוא שאורנג' לא מוכרים אותו ולכן לא נוכל לקבל עליו החזרים

אם אני לא טועה חוק ניתוק זיקה מחייב את הרשת הסלולרית להחזיר לך החזר בגובה המחיר של המכשיר אותו קנית (זו במידה ואין את המכשיר ברשת) ז''א שאם תבקש על הדיזייר החזרים הם יצמידו לך חבילה ששווה בערכה למחיר אותו רכשת את המכשיר.

יכול להיות שאני טועה אז תבדוק את זה.

פורסם

אתה צודק,

אפשר לקבל החזר גם אם המכשיר לא נמכר ברשת הסלולארית

פורסם
  • מחבר

אכן חברתי ביררה מול אורנג' ואתם צודקים. משום מה לפני זה אמרו לה שלא, אבל זה כנראה היה מוכר שלא מבין מהחיים שלו או שיטת מצליח.

anyway, נכון לעכשיו נראה שההתלבטות היא כאמור בין אייפון, htc desire s ו-motorola defy... יש עוד מכשירים בגדלים האלה שמומלצים? מישהו יכול לומר בגדול איזה מכשיר עדיף...?

(אני יודע שאייפון הוא לא בחירה חכמה מהרבה בחינות, אבל מבחינת ממשק לא ראיתי מכשיר שמשתווה אליו...)

פורסם

מבחינת ממשק בין שני אלה יהיה מירוץ קרוב בין הדיזייר S לבין האייפון ה-DEFY ממטורולה לא מציע ממשק טוב כל כך.

באיזשהו מקום לקנות עכשיו אייפון 4 כשעוד חודש יוצא הדגם הבא וכשהמחיר של זה הקיים כל כך גבוהה נשמע לי קצת מוזר.

פורסם
  • מחבר

מסכים בהחלט לגבי האייפון, אבל אנחנו מעדיפים לקנות מכשיר עכשיו על פני לחכות.

בכל מקרה, החלטנו ללכת על desire s + מגן מסך (כנראה case mate tough)... תאחלו לנו בהצלחה.

case mate מבצעים משלוחים חינם גם לארץ (משלוח של USPS) שמגיע עד 10 ימים, יש גם משלוח מהיר יותר מין הסתם בתוספת מחיר.

באמת? כי כשבאתי לעשות הזמנה אז הוא רשם לי שיש 6$ דמי משלוח...

פורסם

יש לי את ה-Motorola Defy.

שמתי אותו על הסטאנד בקטנוע, בנסיעה ב-80 קמ"ש ה-Defy נפל לי ונאלצתי לעצור בצד ולהרים אותו מהכביש, והוא היה בלי כיסוי.

הנזקים: שריטות במסגרות והפאנל האחורי נשבר. זהו.

המסך לא שרוט ולא כלום.

למשל אייפון 4 היה מתפוצץ לרסיסים במהירות נפילה שכזאת.

ב-Defy התקנתי רום CM7 והמהרתי אותו ל-1.2Ghz, והוא עובד לי יפה מאוד. :)

פורסם

מסכים בהחלט לגבי האייפון, אבל אנחנו מעדיפים לקנות מכשיר עכשיו על פני לחכות.

בכל מקרה, החלטנו ללכת על desire s + מגן מסך (כנראה case mate tough)... תאחלו לנו בהצלחה.

באמת? כי כשבאתי לעשות הזמנה אז הוא רשם לי שיש 6$ דמי משלוח...

שש דולר זה עם משלוח USPS Priority

משלוח USPS First Class מופיע לי חינם כשאני עושה check out.

אני מודה שעדיין לא קניתי מהם כיסוי אף פעם (קודם צריך לקנות פלאפון :) ), אבל כשאני עושה check out זה המחיר שמופיע לי.

פורסם
  • מחבר

לא, זה מופיע לי כ-6$ ב-USPS First Class... טוב נו, אני אחכה להזמין ואז נראה בדיוק.

פורסם

אפרופו case mate, רציתי להזמין את ה-barly there שלהם ל-desire s שלי, אבל ראיתי בתגובות איזה מישהו שכתב שזה חוסם את הקליטה של ה-GPS... מישהו במקרה יכול לאשר/להכחיש ?

פורסם
  • מחבר

כן, אמרו שזה גם מפריע ל-wifi. מישהו יודע אם גם ל-tough יש בעיה כזו?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים