עבור לתוכן

לא מצליח לעלות קבצים ועוד מס' בעיות

Featured Replies

פורסם

ראשית שלום לכולם שמי אסי וכמו שאתם רואים אני חדש פה, לאחרונה התגלו אצלי מספר בעיות מעצבנות על המחשב ואני דיי עובד עצות אני מאמין ומקווה שמכאן תבוא הישוע.... :D

נתחיל מהקל אל הכבד.

1) כל האייקונים התחלפו לי במסך הראשי, (מאין אפקט מראה, חוץ מהכיתוב שנשאר בסדר אם הייתה לי אפשרות לעלות תמונה הייתי מעלה- אבל זה כבר בעיה לסעיף מס' 3)

2) בהפעלת סירטון ביו-טיוב בגודל מלא הסירטון לא פועל חלק, הוא נטען בסדר. אך יש לי קוביות שחורות לא קשורות באמצע המסך והסירטון קופץ, הבעיה תופסת בכל הדפדפנים, אקספולרר/פיירפורס/כרום, ניסיתי לעדכן גירסאות, ניסיתי למחוק את הדפדפנים ולהוריד מחדש, ניסיתי להתקין פלאש, ניסיתי למחוק עוגיות וכלום לא עוזר, אפשר כרגע לראות סרטונים בצורה נורמלית רק בגודל קטן אצלי.

3)כל הדפדפנים אצלי בלי יוצא מן הכלל קורסים לי איך שאני בא לעלות קובץ לרשת, בכל אתר שיש לחצן אפשרות "עיון" /"browse" להוספת קבצים/תמונות, בין אם זה בפייסבוק או בין אם זה סתם אתר להעלאת תמונות לפורומים, הדפדפן ישר קורס לי אם אני לוחץ עליו, בלי שום הודעת שגיעה אלה פשוט מוציא אותי מהדפדפן.

תודה רבה לכל העוזרים....

פורסם

הרצת בדיקת וירוסים?

פורסם

אני מחזק את עניין האנטיוירוס

ולגבי היוטיוב תנסה להתקין דרייבר עדכני של כרטיס מסך.

יש עוד איפשהו בעיות עם ריבועים ? משחקים ? סרטים שאתה מנגן דרך נגן ?

פורסם
  • מחבר

האמת שלא הרצתי בדיקת וירוסים.

ולשאלה השנייה זה רק ביוטיוב, שמתי לב שאם זה קישור לסירטון שמפרסמים בפורמים נניח בצפייה ישירה, אז התופעה נעלמת.

או בסירטונים שהם לא ביו טיוב נניח כמו flix אין את התופעה.

פורסם

קודם כל אים לא הרצת אנטי וירוס זה מומלץ בלי קשר לבעיה,

תתחיל בזה שתעשה בדיקה של וירוסים מלאה למחשב זה לוקח רק כ 15-20 דקות, כדי לשלול בעיה של וירוסים,

אגב מה מהירות הגלישה שלך? יכול להיות שזה קשור לסרטונים שרצים לאט ברשת, בכלל מה המפרט שלך מחשב חדש ישן?

תבדוק ביוטיוב כאשר אתה מוריד באיכות של הצפייה של הסירטון עדיין יש תקיעות?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים