עבור לתוכן

אחריי חיבור דיסק קשיח חיצוני המחשב אינו מגיב.

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם.

אתמול החלטתי לעזור לחבר בשיחזור הרד דיסק חיצוני שמשום מה החליט למחוק את כול התכולה שלו.

אחריי שיחזור (לא מוצלח) ויתרו על העיניין ניתקנו את ההרד דיסק החיצוני והמשכתי לעבוד על המחשב..

לאחר כמה דקות המחשב פשוט קפא. עשיתי ריסט הוא נידלק ולאחר כמה דקות שוב אותה הבעיה (קיפאון) החלטתי להשאיר את הבעיה לבוקר..

הבוקר אני מדליק את המחשב והוא אפילו לא מצליח לעבור מעבר לאייקון של וינדוס " starting windows" וקופא.

נסיתי להכנס דרך "safe mode" אין תגובה. נסיתי לבצע שיחזור מערכת גם אין תגובה. למזלי כול החומר היה מגובה אז החלטתי לבצע פירמוט למחשב.

הכנסתי דיסק מקורי של WIN 7 וכבר מהתחלה שמתי לב שמשהו לא בסדר.. הכול זז מאוד מאוד לאט. לקח למערכת 28 דקות (במדויק) להגיע לחלון ההתקנה של WIN עוד 10 דקות למצב של בחירת הרד דיסק להתקנת המערכת. פירמטתי בהצלחה, התקנתי את הWIN ושוב המערכת אינה מסוגלת לעבור את מסך הפתיחה של הWIN פשוט קופא. אני דיי אבוד עצות ובבעיה דיי גדולה עקב הסיבה שהמחשב משמש לי לעבודה (מעצב גרפי)

האם זה קשור איכשהו לאותו הרד דיסק החיצוני שנסיתי לשחזר? (חייב לציין שההרד דיסק החיצוני ניתקע כמה וכמה פעמים במהלך ניסיון השיחזור ואפילו פעם אחת תקע את כול המערכת)

האם יש דרך לעשות ריסט למערכת כולה?

נתונים טכניים של המחשב:

מעבד: intel i7 960

זיכרון : 16G g.skill

כרטיס מסך : GTX 260

לוח אם:Gigabyte GAX58AUD3R

ספק כוח : 600W

קירור : קולרמאסטר V8 ( או משהו כזה)

המחשב מטופל ומתוחזק מדי שבוע עובר ניקיון יסודי.

אשמח לקצת עזרה או כיוון כולשהו.....

פורסם

כן, איפוס ביוס ע"י הוצאת הסוללה שעל לוח האם למשך זמן של כ15 דקות.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים