פורסם 2003 בדצמבר 921 שנים שלום יש לי מחשב AMD 1000 448 RAM G force 3 ti 128mb 20G hard disk עכשיו היה לי לפני הכרטיס הזה את TNT 2 שהיה עלוב מאוד ואחרי שקניתי לפני שנה בערך את הגי פורס כל המשחקים החדשים עולים לי טוב עכשיו שאלתי היא כזאת הם כדי לי לשדרג את המחשב? או לחכות שנה ולקנות מחשב בשנה הבאה שאני אומר לשדרג אני מתכוון האם לקנות כרטיס מסך חדש כמו ATI readon 9800 XT והאם זה ישפר לי את הביצועים? או שהביצועים הירודים נובעים ממהירות המעבד? תודה מראש לכל מי שמגיב :
פורסם 2003 בדצמבר 921 שנים מחבר ממאז מה שאתה אומר זה ש RAM 448 זה לא טוב? כלומר במהירות נמוכה..?ויש אפשרות לשדרג את המחשב הזה כי אמרו לי ש G force 4 TI ומעלה לא יכול להיכנס למחשב כנראה התכוונו ללוח אם?
פורסם 2003 בדצמבר 921 שנים השדרוג הראשון שהייתי מציע לך לעשות זה שילוש ראשי קודם : מעבד, זיכרון, ולוח אם שאתה יכול לקנות ב 1600~ שקל .מאוחר יותר תקנה כבר כרטיס מסך חדש ...
פורסם 2003 בדצמבר 921 שנים ממאז מה שאתה אומר זה ש RAM 448 זה לא טוב? כלומר במהירות נמוכה..?ויש אפשרות לשדרג את המחשב הזה כי אמרו לי ש G force 4 TI ומעלה לא יכול להיכנס למחשב כנראה התכוונו ללוח אם?איזה לוח אם יש לך?
פורסם 2003 בדצמבר 921 שנים מחבר זהו שאני לא יודע..קניתי את המחשב לפני 3 שנים..איך אני בודק כאילו יש אפשרות לבדוק דרך ה windows xp?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.