עבור לתוכן

רמקולים MICROLAB Solo 6C , התוף אינו קופץ באופן משמעותי בכלל.

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

טוב, אני לא אנסה אם זה לא בריא לרמקולים.

תודה לכולם.

• תגובות 53
  • צפיות 8.7k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

לא קראתי את כל השרשור, אך במידה ולא ציינו דבר מסוים, אני אסביר.

רמקול לא אמור ''לקפוץ'' כמו בסרטונים שהצגת, רמקול אמור להשמיע מוזיקה נקייה ונעימה לאוזן, אחרת, בשביל מה אתה מוציא כסף על רמקולים?

הסרטונים שהצגת, משמשים כ''כלי'' בדיקת וואפר, לנצל את כולו ולהציג את היכולת שלו - למה ה''כלי'' במרכאות, כי זה הורס, שורף ונורא לא בריא לממברנה ולסליל שמתחמם - אלא אם אתה מנסה את הכלי על סאב וואפר עם מגבר שיכול למנוע את שריפת הסאב - שוב, בעוצמה נמוכה.

בשורה התחתונה, כפי שאמרו קודמיי - אם אתה נהנה מהרמקול, עזוב אותך משטויות ותמשיך להנות, סגור את המכסה ולא תראה עד כמה הוא ''קופץ''.

פורסם

זה נקרא Xmax, הוופרים לא קופצים כי אתה לא נותן להם מספיק "מיץ". כפי ששאר חברי הפורום ציינו, זה לא בריא לחיי הממברנה, לכן זה לא מומלץ.

פורסם
  • מחבר

הבנתי.

לגבי הגדרות בתוכנת השמע. ביטלתי את האקלוייזר ואת בחירת סגנון "קלאב" . שמתי לב, שזה יותר מאוזן ונקי( כפי שאחד הסביר כאן ), במיוחד בעוצמה גבוהה.

האם אתם גם לא נוגעים בהגדרות אלו ?

פורסם

זה תלוי בהרבה מאוד גורמים-

המוזיקה שאתה מאזין לה

כרטיס הקול שלך

מערכת השמע שלך

אין לי הרבה נסיון עם הסולו - אולי רק שעה של האזנה אצל חבר, אבל למשל אצלי ה-EQ מבוטל וכל השליטה אני מבצע דרך הרסיבר, כשגם שם הכל עומד על 0 חוץ מתוספת קטנה בטרבל.

תבין, בסאונד איכותי אין "נכון" ו"לא נכון" - אם זה נשמע לך יותר טוב - אז עבורך זה "נכון" ;D

וניר, אתה במחזור? על מה כל הרעש?

אין צורך להתנשא ועוד איך שלא להעליב משתמשים אחרים.

פורסם
  • מחבר

בהתחלה הייתי די הרבה זמן עם בחירת סגנון "קלאב" גם עם רמקולים אחרים . זה פשוט נותן יותר נפח . אבל התחלתי כרגע יותר להתעמק ובלי שום בחירת סגנון ,אולי יש פחות נפח לצלילים, אך זה יותר מאוזן ורגוע.

בכל רמקולים זה כך( כרטיס קול מובנה,ורק לגעת בהגדרות שמע ), לכן שואל על פי האוזן של אחרים מה נראה להם.

• 2 שנים מאוחר יותר...
פורסם

תגידו אצלי הרמקולים עדיין עם הכיסוי בד השחור הזה שמכסה את הרמקולים צריך להוריד את זה?

פורסם

למה שתרצה להוריד אותו? הוא אמור להיות שם. יש כאלה שמעדיפים את המראה בלעדיו,לכן הם מורידים אותו.

אגב,

יכולת לפתוח שרשור חדש ולא להקפיץ שרשור בן שנתיים.

נערך על-ידי LazyCat

• 1 חודש מאוחר יותר...
פורסם

אין לי עניין לקרוא את הדיון אז יכול להיות שכבר אמרו

אבל יש למגבר פילטר, אם הוא יודע שהוופר מאבד 90% מהעוצמה למשל מתחת ל40 הרץ, הוא לא יעביר 20 הרץ, הם לא יגיעו למגבר. מה שמזיז זה רק 40 הרץ ומטה (בעוצמות נורמליות).

אתה יכול לקנות מגבר מעפן מאיביי בלי LOW PASS ולחבר ישר לרמקול הימני ולראות אותו זז ואולי להרוס קצת על הדרך אם זה משנה לך

האא זה דיון מוקפץ :D

אין סיבה להוריד את הרשת, אישית אני רגיש מאוד לטרבל לפעמים (לא כל יום) וזה לא משנה את הצליל בכלל. סתם צובר אבק על הרמקולים.

נערך על-ידי 11GnR

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים