עבור לתוכן

רמקולים MICROLAB Solo 6C , התוף אינו קופץ באופן משמעותי בכלל.

Featured Replies

פורסם

על מנת להתקדם לכרטיס קול איכותי מספיק בהשוואה לכרטיס קול מובנה תצטרך להשקיע החל מ-500 ש"ח...

• תגובות 53
  • צפיות 8.7k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם
  • מחבר

אבל מהו הרוחק שהכי מומלץ בניהם?

אבל בלוח האם ,אם תסתכל עליו יש רק חיבורים כמו לכרטיס מסך בלבד.

500 שח? טוב, אני לא איש סאונד, אני אסתפק במה שיש. אבל עדיין עם הכרטיס קול בלוח אם יש הבדל משמעותי בינהם לשאר הרמקולים כמו X16 של אותה חברה?

פורסם

כן.

ולמה אתה מתכוון "הרחוק שהכי מומלץ"?

ובלוח אם מודרני יש לך חיבורי PCI-E x4 שאלו חיבורי כרטיס קול מודרניים, ואולי גם חריץ PCI אחד. בנוסף ניתן לשים כרטיס בתצורת PCI-E x4 על חריץ PCI-E רגיל.

פורסם
  • מחבר

אצלי המרחק בין כל רמקול כמטר, אך מה בכל זאת הכי מומלץ?

אוקי,תודה.

פורסם

עבור הסולו 6 מרחק ה-1 מטר הוא בסדר גמור (לפי הביקורת שבאתר). אתה אמור ליהיות בדיוק באמצע על מנת להאזין לבמה בצורה טובה.

פורסם
  • מחבר

אוקי.

רק עם הבאס וטרבל. באמת לא יודע איך הכי טוב להגדיר. אפילו שזה על 8 -זה די טוב לי.

פורסם

כמו שאמרתי, תשאיר את שניהם על 0.

פורסם

ככה תבדוק את המברנה :)

פורסם

די כבר לפלוט את השטויות האלה, זה לא נותן שום אחר מוסף חוץ ממברנה קרועה / אושר אצל ילד בן 13 שמתלהב מה- Excursion של ה"הכאילו סאב" שלו.

פורסם

זה לא שהוא לא רואה את התנועה בעיקר בגלל שהתזוזה מהירה מדי, ובצילום של 24/26/60 פריימים לשניה התזוזה הרבה יותר נראית?

פורסם
  • מחבר

LosNir

בבקשה את העצבים שלך תוציא במקום אחר,ילד. אני גדול ממך ב9 שנים.

בסך הכל רוצה לדעת איך עשו זאת ,שכך מקפץ.

בבקשה אל תגיב, חפש מקום אחר.

DSM

עוד לא ניסיתי, בהמשך היום אנסה.

עריכה. זה אכן מקפץ, אבל בלינקים הראשונים שפירסמתי זה מקפץ איטי כזה עם הרבה יוחתר עומק.כמו שזה שמעלי ציין, כאן זה מקפץ במהירות .

פורסם

קודם כל, תפסיק להיות ילדון ולהתנשא, כי זה לא יביא אותך לשום מקום. זה לא מעניין לי את ה*** שאתה גדול ממני ב- 9 שנים, כי אפשר לראות בבירור שאתה ממשיך לתנהג כמו ילד.

בכל אופן, אם באמת אתה רוצה לראות את הממברנה (!= תוף) זזה מהר, תצטרך להעלות את הווליום לסביבות ה- 60 (כן, היה לי את הסולו בעבר), להגדיר ב Windows ווליום ב- 100%, ולהפעיל (גם כן בווליום מקסימלי) כל ווידאו של Bass Test ביוטיוב, זה ש DSM הביא "יתאים".

מה זה יתן לך? חוץ מבלאי מואץ של הממברנה, כלום.

תהנה...

זה לא שהוא לא רואה את התנועה בעיקר בגלל שהתזוזה מהירה מדי, ובצילום של 24/26/60 פריימים לשניה התזוזה הרבה יותר נראית?

לא, זה באמת זז כך ואפשר לראות את זה במציאות גם.

פורסם
  • מחבר

הצלחתי להוציא ממך קצת הודעה בעלת תוכן.

יש קפיצות ,אך בשום מצב לא ניתן לראות את התזוזה כפי הלינקים.

אז כמו שכתבו בהודעות קודם ,יתכן ...

אתה צריך לנגן טראק באיכות טובה עם באס חזק . כדי שהוופר\"תוף" שלך גם "יקפוץ"

אתה לא יכול לשמוע את הסרט ביטיוב ולצפות שאצלך זה יקפוץ אותו דבר . הוא צילם עם מצלמה\פלאפון , שלא יועדה מלכתחילה להקליט באס חזק .

פורסם

"הצלחת"? אתה זה שפשוט לא מבין שאין לזה שום ערך מוסף "לקפיצות" של הוופר, אבל שיהיה.

לא הכי מדויק מה שאודי רשם, מספיק שתפעיל את הסירטון הבא:

על ווליום מקסימלי כמובן במערכת הפעלה, ובסביבות ה 50-60 ברמקולים ואתה תיראה את הוופר מחרחר. שוב, זה לא יתן לך כלום.

מה שאתה ניסת לעשות זה בטח לנגן את הוידאו של מי שצילם את הוופר שלו זז (הסרטונים שבהתחלה), ומן הסתם שזה לא יעבוד כי המצלמה לא יכולה לתפוס באסים בכלל.

פורסם

אם אתה רוצה לראות את הוופר זז אז תוריד שיר כמו BASS I LOVE YOU שמנגן צלילים נמוכים מכדי לשמוע אבל אז תראה את זה זז מצויין כמו בסרטונים

אבל לסולו אין מסנן וזה אומר שאם אתה תנגן שיר כמו BASS I LOVE YOU בווליום גבוה ישרף לך המגבר אחרי זמן ממושך. אלא אם זה מכבה את עצמו כשמתחמם.

אם אתה מנגן שיר נורמאלי בווליום 40 ומטה אתה בכלל לא אמור לראות את הוופר זז אלא רועד (מהר מאוד וקצת מאוד)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים