פורסם 2011 באוגוסט 2014 שנים שלום לכולם,אח של חבר שלי נתן לי ספר ללמוד של MCITP, קוראים לו MCITP 70-647 SE.אני לא יכל להתחיל ללמוד כי אין לי ווינדוס SERVER 2008, אז אני לא יכל להתחיל כי הכל זה עבודה טכנית (לפי מה שהבנתי ממנו) עם המערכת עצמה.אז מה אני יכל לעשות ? תודה!נ.ב.- אשמח לעוד קישורים או עזרים שאוכל להמשיך ללמוד MCITP או CCNA כמו שצריך עדיף בעברית אבל גם אנגלית זה סבבה.
פורסם 2011 באוגוסט 2114 שנים לא הבנתי מה הבעיה בדיוק?תרים מכונה וירטואלית עם המערכת. אתה יכול להוריד אותה לתקופה ניסיון של 180 (כולל), אם אני לא טועה.
פורסם 2011 באוגוסט 2114 שנים מחבר אוקיי, תודה.ועוד שאלהאמרו לי שאני צריך נגיד ששני מחשבים יעבדו על דבר כזה ואחד יהפוך לשרת ..הגיוני ?
פורסם 2011 באוגוסט 2114 שנים זה ספר בעברית?יש חומר על זה עברית אני גם רוצה להתחיל ללמודגם ספרים באנגלית יתקבלו בברכה...
פורסם 2011 באוגוסט 2214 שנים מחבר אני אשתדל להעלות את זה לאתר בהקדם. אחרי שאני אעלה אני ישלח לך לינק בפרטי.
פורסם 2011 באוגוסט 2214 שנים ב- CBT Nugetts יש הכל, הם מסבירים מצוין במויחד בתחום הסיסקו, ב Microsoft עדיין לא התנסיתי, שווה לך לנסות.
פורסם 2011 באוגוסט 2214 שנים מחבר צודק, משמה גם הורדתי את הספר.. אבל משום מה אני לא מצליח להגיע לאתר שלהם, תוכל לשלוח לי לינק ?ולכל מי שרצה את הספר: http://www.mediafire.com/?dtycd3u8qv97hba
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.