עבור לתוכן

ניתוח קובץ DMP לבעייה של מסך כחול

Featured Replies

פורסם

בס"ד

בדקות האחרונות נתקלתי בהפעלה מחודשת של המחשב במסך כחול (הפעם השניה שזה קורא)

כל הדרייברים של המחשב מעודכנים כולל ה BIOS

עשיתי בדיקת MEMTEST , אין כל בעייה בזכרונות

הבעייה איננה קשורה לחומרת המחשב אלא לפי הנראה לעין כשראיתי במסך הכחול שם קובץ הקשור לדרייברים של הכרטיס מסך ATI 6970 2GB סיומת קובץ SYS

אני מבקש עזרה שמאוד תעזור לי מי יכול בבקשה לנתח את הקובץ ה DMP , אני לא כ"כ מבין בעניין הזה של ה DMP

אוכל לזהות את מקור הבעייה

להורדת הקובץ לניתוח http://www.fileflyer.com/view/KI1oKAH

תודה למי שיעזור שבוע טוב ומבורך ושקט בע"ה

פורסם

אם תוכל להצמיד את הקובץ כאן באתר זה יהיה עדיף, לא באתר חיצוני, אני בעבודה ואין לי גישה לאתרי הורדות.

פורסם
  • מחבר

לבקשתך , כעת אתה יכול להוריד את הקובץ ולנתח אותו , מי שיוכל לעשו תזאת בשבילי אודה לו

מדובר בתקלה רצינית שקשורה ככל הנראה לדרייבר של כרטיס המסך 6970 2GB

Blue Screen error with atikmpag.sys in Windows 7,

[attachment deleted by admin]

פורסם

אז ככה, את הצודק, זה קשור לכרטיס המסך. עצה קטנה, פשוט תרשום את שם הקובץ שהופיע לך במסך הכחול atikmpag.sys ותראה את הפתרונות.

בכל מקרה, אנשים אמרו שמה שצריך לעשות זה להכנס ל DEVICE MANAGER ולהסיר משם את כרטיס המסך, תעשה ריסטרט למחשב, תעשה UNINSTALL ל DRIVER של כרטיס המסך, תעשה RESTART ותוריד את ה DRIVER המעודכן לכרטיס המסך שלך, שים לב שאתה מוריד את ה DRIVER שמתאים לך.

תעדכן אם עזר.

פורסם
  • מחבר

שאלה אחת , איפה לרשום את שם הקובץ atikmpag.sys

אני אשמח שתשלח אלי קישור לפתירון הבעייה בצורה מסודרת

ועוד דבר הדרייבר של הכרטיס המסך המותקן במחשב הוא הדרייבר הכי עדכני ואחרון ! לגירסת 64 ביט !

אפילו פירמטתי את המחשב וזה גם לא פתר את הבעייה

פורסם

אהלן,

לגבי הפתרון, התכוונתי שגם אני לא מכיר הכל אבל תמיד יש את ידידו הטוב של האדם, גוגל :) . אתה פשוט רושם את שם הקובץ שכתוב למעלה ויש המון תוצאות עם אנשים שיש להם אותה בעיה. בכל מקרה, איזה דרייבר מותקן לך? 11.8? באחד הפוסטים שקראתי מישהו טען שעדכון הדרייבר ל 11.8 פתר לו את הבעיה.

ממה שקראתי, אין פתרון ספציפי, חלק מהאנשים החליפו לוח אם והבעיה נפתרה, לחלק היה זיכרון דפוק וחלק הסירו את הדרייבר והתקינו אותו ללא ה CONTROL CENTER. לדעתי תנסה מהקל לכבד, תכנס במחשב ל SAFE MODE ותסיר את הדרייבר, תעשה חיפוש במחשב ותוודא שכל מה שקשור לדרייבר הוסר, תעשה גם REBOOT למחשב ותכנס שוב ל SAFE MODE. תוודא שהקובץ atikmpag.SYS כבר לא קיים במחשב ע"י חיפוש. תתקין תוכנה שנקראת DRIVER SWEEPER, היא אמורה למצוא לך שאריות מהתקנות של דרייברים. תתקין רק את ה DRIVER ללא ה CONTROL CENTER, תראה אם הבעיה מסתדרת.

כאן תוכל לקרוא קצת יותר:

http://www.overclock.net/amd-ati/699921-bsod-atikmpag-sys-starting-rage-me-8.html

פורסם
  • מחבר

בוודאי דרייבר 11.8 מותקן !

גם לאחר העדיכון הדרייבר הבעייה לא נפתרה !

לגבי הסרה מלאה ונקייה של הדרייבר אתה יכול לעזור לי בזה בבקשה

הסרה רגילה מלוח הבקרה אינה מסירה בצורה יסודית את הדרייברים

ומה עליי לעשות ?

כדי שאתקין מחדש את הדרייבר בלי Control Center

אם יש תוכנה תאמר לי בבקשה

פורסם

DRIVER SWEEPER ניסיתי את התוכנה היא מחקה לי את הדריברים של הכרטיס מסך לא מומלץ לנסות, רק אים זה מה שאתה רוצה לעשות.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים