עבור לתוכן

מבקש חוות דעת על מחשב Lenovo T420s

Featured Replies

פורסם

היי חברה.. אני סטודנט להנדסת תוכנה שמתעסק המון עם המחשב גם משחקים גם לראות סרטים בקיצור חיי בתוכו וחשוב לי מערכת חזקה

רציתי לקבל חוות דעת על המערכת שהרכבתי באתר של לנובו

Processor Intel Core i7-2620M Processor (2.7GHz up to SC 3.4GHz, 4MB L3)

Display type 14.0 HD+ (1600 x 900) LED Backlit Antiglare Display, Mobile Broadband Ready

System graphics NVIDIA NVS 4200M Optimus Graphics 1GB, Intel Core i7-2620M Processor

Total memory 4 GB DDR3 - 1333MHz

Camera 720p HD Camera

Hard drive 320 GB Hard Disk Drive 7200rpm

Optical device DVD Recordable

System expansion slots Express Card Slot & 4 in 1 Card Reader

Battery6 cell Li-Ion Battery - 66

Bluetooth Bluetooth 3.0

Integrated WiFi wireless LAN adapters ThinkPad b/g/n

Integrated mobile broadband Integrated Mobile Broadband - Upgradable

מה אתם אומרים על הכרטיס מסך ובכלל על הסידרה T420S

יש USB 3.0 כמובן

ויש גם DISPLAY PORT?? למישהו יש מושג מה זה? כאילו זה משהו שמחליף את היציאה הרגילה של HDMI??

דבר מעניין שמצאתי אם תכתבו בגוגל: "T420s Noise"

תגלו את גוגל מתפוצץ מתלונות של אנשים על זה שהמאוורר במודל הזה דפוק והוא נורא נורא מרעיש ועוד לפעמים סתם בשיא העוצמה

או מתחיל לפעול ומפסיק סתם כזה כמו פולסים חשמליים

מישהו מכיר את התופעה הזאת? למען האמת זה די הוריד לי מהמחשב המדהים הזה... ודי גרם לי לפזול לכיוון ה W520...

התוספת במחיר היא של 40 דולר ואני משפר שם גם:

מעבד שהופך להיות i7-2720QM

המסך והרזולוציה גם כן משתפרים והופכים להיות 15.6" FHD (1920 x 1080)

כרטיס מסך: NVIDIA Quadro 1000M Graphics with 2GB DDR3 Memory

הארדיסק עכשיו 500G

וסוללה 9 תאים...

חוץ מזה כל השאר נשאר אותו דבר זה שיפור די משמעותי בשביל 40 דולר... אבל הבעיה שמשלמים על זה במשקל ובהרבה המחשב עכשיו יהיה בין 2.5 ל- 2.7 קילו...

מה אתם חושבים?

פורסם
  • מחבר

bump :(

פורסם

מחשב מצויין, אבל הכרטיס מסך הוא לא כרטיס סטנדרטי למשחקים, אלא "כרטיס מקצועי" שמשמש לעיבוד בשביל מי שמשתמש בעיקר בתכנות גראפיות שדורשות הצגת פוליגונים ועוד כל מיני... פחות למשחקים.

מאיפה אתה מתכנן לקנות, ומה התקציב שלך נעזור לך בכיף.

בלי קשר, התוספת של 40$ שווה, כי אתה מקבל מסך באיכות הרבה יותר גבוהה וזמן סוללה יותר טוב, (הסוללה היא עיקר תוספת המשקל).

display port זה יציאה שמעבירה נתונים בצורה מאוד מהירה, אתה יכול להשתמש במתאם לשאר סוגי היציאות (אני חושב שלמעט 3D אבל במחשב הזה זה לא רלוונטי) כי היא יותר מהירה ותומכת ברזולוצי גבוהה בהרבה מרובן (תלוי בדגם). להרחבה:

http://en.wikipedia.org/wiki/DisplayPort

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים