עבור לתוכן

מסך benq fp93gx

Featured Replies

פורסם

שלום

ברשותי מסך של חברת benq דגם fp93gx

רציתי לדעת הם הוא תומך בפורמט hd

כאשר אני מציג סרטים ביו טיוב ברזולוציה 1080 הוא מראה האם זה אומר שכן?

לעזרתכם אודה.

פורסם

אין כזה דבר "פורמט HD" שהמסך צריך לתמוך בו. HD זה בסך הכל רזולוציה (של וידאו, מסך, וכו'). גם אם המסך שלך קטן יותר מהוידאו, התוכנה פשוט תקטין את הוידאו שיתאים למסך, ולכן וידאו 1080P ביוטיוב (או כל מקור אחר) יפעל גם אם יש לך מסך 640X480..

המסך שלך הוא ברזולוציה של 1280X1024, כלומר הוא ברזולוציה גבוהה מ720P (הידועה כHD READY), אבל פחות מרזולוציית 1080P (מה שנהוג לקרוא FULL HD).

פורסם
  • מחבר

קודם כל תודה על התגובה המהירה ועל ההסבר

השאלה שלי באה עקב השרשור הזה שראיתי באתר http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=247596.0

הבחור אינו הצליח לראות סרט באיכות hd ונאמר לו שם על ידי אחד המשתמשים שהמסך אינו תומך.

פורסם

התשובה שניתנה באותו דיון היתה ממש לא לענין. קרוב לוודאי שהבעיה שם היתה בתוכנת הנגן, ולא במסך (שדווקא היה ברזולוציה מתאימה, כפי שמישהו העיר שם אח"כ). למרבה הצער השואל באותו דיון הסתפק בתשובה הראשונית השגויה שניתנה לו ולא חזר לדיון , וחבל.

בעיקרון אם לא היתה לך בעיה עד היום, אין סיבה לחשוש שתהיה. אם יש או תהיה בעיה, תאר את הבעיה ונמשיך משם.

פורסם
  • מחבר

תודה לך בשנית

שאלתי את השאלה הזאת ב2 פורומים פה וynet

בynet המומחה נתן תשובה שאפשר לראות סרט hd עם פסים שחורים למעלה ולמטה

ברגע שרשמתי לו את תשובתך לגבי רזולוציה 720p הוא הפנה אותי לערך hdtv בויקיפדיה

מכאן נובע הבלבול..

פורסם

קיומם של פסים שחורים למעלה ולמטה לא קשור לרזולוציה (FHD, HD, DVD, SD) אלא רק להבדלים ביחס גובה:רוחב של המסך לזה של הסרט. המסך שלך הוא ביחס 5:4 (כמעט ריבוע) ואין סרטים ביחס כזה. רוב הסרטים החדשים הם 16:9 או רחבים יותר, לכן ללא ספק יהיו לך פסים שחורים די עבים.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים