עבור לתוכן

"שיפוץ" מארז ג'נרי

Featured Replies

פורסם

שלום לכל התותחים פה, אחרי שראיתי פה כל מיני פרוייקטים מדהימים החלטתי שגם לי בא לנסות איזשהו שינוי במארז שיושב אצלי במחסן.

עדיין לא החלטתי מה תהיה החומרה בתוכו , את זה אני אחליט אחרי שאני אסיים .

הנה כמה תמונות של ההתחלה

[attachment deleted by admin]

• תגובות 85
  • צפיות 22.3k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

ומה מתוכנן בפרויקט ?

פורסם
  • מחבר

כרגע התכנון לשים רשת מקדימה ושני מאווררי 120מ"מ מאחורה מאוורר אחד של 120מ"מ ומלמעלה אחד של 140 מ"מ.

המארז הולך להיות שונה לגמרי מהמקור. הדגש בעיקר יהיה על שקט (יחסית לכמות המאווררים).

אני כרגע מחפש איזה רשת לשים מקדימה. בינתיים עשיתי חור בחלקו העליון של המארז בעזרת דיסק חיתוך, עשיתי חור גם למאוורר בחלק האחורי .

פירקתי את הכלוב של הדיסק הקשיח וחתכתי את קידמת המארז כדי לשים 2 מאווררים 120מ"מ את הכלוב אני מסובב כך שהדיסק נכנס

מהצד ולא מהפרונט . את דלת הצד חתכתי גם וקניתי פרספקט כדי לעשות חלון. הצבע כנראה יהיה לבן ושחור.

מחר אני העלה תמונות של מה שהספקתי עד עכשיו.

פורסם
  • מחבר

הבאתי כמה תמונות עדכניות ממה שהספקתי עד עכשיו.

זה רק שלב ביניים ולא הגימור הסופי , לפני שיוף וצבע.

פורסם
  • מחבר

עוד תמונות

פורסם
  • מחבר

המשך תמונות

פורסם

נראה כהתחלה מעניינת.

לגבי הצביעה - הצבע שהשתמשת בו הוא ככל הנראה שחור "מבריק". אם הייתה צובע בשחור "מט" התוצאה הייתה יפה יותר!

אגב, אני הייתי כנראה הולך על שילוב של שתי צבעים בהירים... לשיקולך :xyxthumbs:

פורסם
  • מחבר

המארז הולך להיות בשני צבעים : שחור ולבן. רוב המארז יהיה בלבן מט ורק הפאנל הקידמי יהיה בשחור בחלקו לא כולו.

לגבי הצבע השחור אני כנראה יחליף לצבע מט

פורסם
  • מחבר

עדכונים נוספים. בסוף החלטתי (יותר נכון הבת שלי) ללכת על שחור מבריק עם נצנצים זוהרים כשהאור דולק בשילוב עם לבן.

אשמח לשמוע תגובות ולקבל רעיונות .

פורסם

הנצנצים הרסו

פורסם
  • מחבר

אני יודע, פשוט זה הולך לילדה בת 5 אז אני צובע איך שהיא רוצה. אני אישית אוהב מט.

פורסם

בת 5 וכבר מחשב משלה? :silly:

אם המחשב מיועד לילדה אז אכן הנצנצים מוסיפים לדעתי. רק תגיד לה שתזהר, הצבע עלול להשרט עם כל חבטה\תזוזה.

פורסם
  • מחבר

היא כבר מגיל 3.5 משתלטת לי על המחשב אז החלטתי שהמודינג הראשון שלי יהיה מחשב בשבילה. היא מתלהבת מהפרויקט יותר ממני,

היא כבר מחכה שיהיה מוכן.

היום צבעתי בלבן את פנים המארז , יצא פצצה . לא הייתה לי מצלמה אז תמונות יהיו בהמשך, מחכה לתגובות ורעיונות נוספים.

פורסם

אתה יכול לעשות חור ולהרכיב מאוורר בגג של המארז. זה גם נראה מגניב וגם תורם רבות להוצאת האויר החם מהמארז.

אני מתכנן לעשות זאת מתישהו למארז שלי.

פורסם
  • מחבר

אם לא שמת לב עשיתי חור למאוורר 140מ"מ בגג המארז, שים לב לתמונות ששמתי . :bash:

אני רוצה לשים פילטרים מקדימה אני רק לא יודע ממה לעשות אותם, אז אם יש רעיונות אני אשמח.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים