פורסם 2011 באוגוסט 2014 שנים יש לי שתי שאלות 1.)ל-LG יש אפשרות להגביה את המסך כמו שאפשר אצל ה-DELL ?לא צריך שיהיה אפשר להפוך אותו למצב מאונך ,מספיק שיהיה אפשר להגביה אותו לפי הנוחות שלי ראיתי שב-LG IPS236V אפשר לשחק עם הזווית למעלה ולמטה ,אבל זה לא עןזר לי אני צריך שהוא ממש יוגבה כמו שאת הדל אפשר להגביהיש את האופציה הזאת ב-LG ?? ואפשרות להפוך את המסך למצב מאונך יש בו? 2.)אם יש לי מסך עם רמקולים, ולמסך יש חיבור displayport ,ואני רוצה לחבר את המסך ללוח האם ,ובלוח אם יש חיבור HDMI ,אז אני רוצה להשתמש בכבל displayport TO HDMI ,השאלה שלי היא האם כשאני אשתמש בכבל הזה אני אשמע סאונד דרך הרמקולים שבמסך?אם מישהו יודע תשובה רק לשאלה אחת שיענה לי גם ,תודה
פורסם 2011 באוגוסט 2114 שנים 1) אין בLG אפשרות להגביה את המסך ובכלל הסטנד על הפנים. מתנדנד ונראה כמו צעצוע פלסטיק של ילדים, לא כמו מסך רציני.2) ככל הידוע לי, HDMI לDP זה לא כ"כ פשוט (יותר מורכב מDP לHDMI). צריך ממיר אקטיבי ואז אתה למעשה תלוי ביכולות הממיר בכל הקשור לסאונד (ומן הסתם ביכולת של המסך לנגן אודיו דרך DP - לא כל מסך יכול.
פורסם 2011 באוגוסט 2114 שנים מחבר מה נו ו..??אתה רשמת "ככל הידוע לי, HDMI לDP זה לא כ"כ פשוט (יותר מורכב מDP לHDMI)"אז אני אומר שזה מ-DP ל-HDMI שנמצא בלוחאו שאולי לא הבנתי אותך נכון?
פורסם 2011 באוגוסט 2214 שנים מחבר לא יודע מה הכוונה מוציא ומכניסאני רק יודע שבלוח יש חור שזה אומר שהוא נקבה ,וגם במסך יש חור שהוא גם נקבהזה הלוח http://www.gigabyte.us/products/product-page.aspx?pid=3892#ovאז אני צריך כבל זכר זכרואני לא יודע אם אני אשמע סאונד או לא
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.