עבור לתוכן

לימוד מקצוע: טכנאי מחשבים - איך? כמה? כדאי?

Featured Replies

פורסם

שלום,

ביום ראשון הקרוב אשנה סטטוס ל"חייל משוחרר", ואני מחפש לעצמי תחום ותעסוקה שיעניינו אותי וחשבתי ללכת על קורס טכנאי-מחשבים.

מכאן צצות להן כמה שאלות:

1. אין לי 12 שנות-לימוד, והרקע שלי במחשבים חובבני (זה משהו שבא לי בצורה אינטואיטיבית, הייתי אומר). האם יש לנושא זה משקל על תנאי קבלה למוסדות שמעבירים קורסים מסוג זה?

2. האם ניתן להשתמש בפקדון לצורך תשלום על הקורס, וכמה זמן הוא אורך?

3. האם שווה בכלל להיכנס לעסק הזה? האם יש ביקוש גדול, או שמא יש עודף טכנאים בשוק? חוץ מלהיות עצמאי, האם יש חברות שמחפשות טכנאים? מהו השכר הצפוי לסוג זה של עיסוק?

תודה רבה מראש.

פורסם

אם תחום המחשבים לא מעניין אותך באמת אז למה ללכת לכיוון שלו? ואם כבר ללכת לכיוון הזה אז למה לבחור בהתמחות הכי "זבל" שיש?

פורסם
  • מחבר

אם תחום המחשבים לא מעניין אותך באמת אז למה ללכת לכיוון שלו? ואם כבר ללכת לכיוון הזה אז למה לבחור בהתמחות הכי "זבל" שיש?

התחום כן מעניין אותי.

אם כן, מה אתה מציע במקום? חשבתי שללכת על הבסיס יהיה חשוב.

פורסם

אני לא יודע מה להגיד לך באמת. אם תחום המחשבים היה משהו שבאמת עניין אותך עד עכשיו אז איך זה יכול להיות שאין לך כמעט שום ידע בו?

למה דווקא התחום הזה? מה אתה מוצא בו מעניין?

פורסם

אם זה מעניין אותך - לך על זה, אך רק כמקפצה, כתחנת מעבר לתפקיד אחר , גדול יותר. חבל לקחת קורס בזה לדעתי.

פורסם

הבחור אחרי צבא , ללא ניסיון או ידע משמעותי וללא 12 שנות לימוד , איזה תחנת מעבר לתפקיד אחר?

לפותח השרשור - יש עודף של טכנאים בשוק - השכר יהיה כנראה קצת יותר גבוהה ממינימום - אם תמצא עבודה.

ליביו

פורסם
  • מחבר

הבחור אחרי צבא , ללא ניסיון או ידע משמעותי וללא 12 שנות לימוד , איזה תחנת מעבר לתפקיד אחר?

לפותח השרשור - יש עודף של טכנאים בשוק - השכר יהיה כנראה קצת יותר גבוהה ממינימום - אם תמצא עבודה.

ליביו

1. היכן ניתן לעבוד בתחום?

2. כמה זמן אורך הלימוד?

פורסם

יש לך מענק לא?תשלים את הבגרויות שלך.אתה לא חייב את כולם,רק את החשובים-אנגלית 4 יח"ל,מתמתיקה 4 יח"ל ואני חושב לשון גם.אם יש לך כח אתה יכול גם 5 יחידות.ולך על הנדסאים

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים