עבור לתוכן

בעיות עם ה U2711

Featured Replies

פורסם

אהלן,

היום התקנתי את המחשב החדש שלי יחד עם מסך U2711 של דל.

1. עיוותים:

אחרי כמה שעות עבודה הופיעו לי עיוותים בתמונה במרכז המסך. זה היה ישר אחרי שעשיתי ריבוט מ WINDOWS UPDATE שבין היתר עדכן דרייבר של דל.

זה היה נראה ככה:

My new FAULTY Dell U2711...

רק הרבה יותר קטן, ובמרכז המסך, משהו בסגנון הזה:

עכשיו כשעה הכל בסדר, לבקש החלפה בכל מקרה? או שאם זה לא חוזר כמה ימים אין מה לחשוש ואולי זה היה רק חבלי לידה?

2. רזולוציה מקסימלית:

כרגע ווינדוס 7 מציג לי שהרזולוציה המקסימלית היא 1680x1050. אני יודע שבעקרון המסך מסוגל לעבוד ברזולוציה של X2560 x 1440.

קראתי בפורום ובאינטרנט שיתכן ואני צריך לקנות כבל מיוחד? נראה לי דיי הזוי. השתמשתי בכבל DVI שקיבלתי עם המסך. אני משתמש בכרטיס מסך מובנה על המעבד ש Z68 עושה בו שימוש.

אם אני מנסה לשים באופן ידני דרך ה intel graphics control panel את הרזולוציה ל 2560X1440 אני מקבל הודעה the custom resolution exceeds the maimum bandwith capacity.

זה אומר שאני צריך לקנות כבל DVI DUAL LINK? או שאולי כרטיס המסך המובנה לא יודע לטפל ברזולוציה כל כך גבוהה? יש מה לנסות להשתמש בכבל VGA או HDMI/DP (קיבלתי אחד מהם, לא בדקתי עוד איזה זה) שקיבלתי?

תודה תודה!

פורסם

תנסה את הכבל HDMI

פורסם
  • מחבר

לא קיבלתי כבל HDMI אבל קיבלתי כבל DISPLAYPORT, השתמשתי בו והרזולוציה אוטומטית הייתה הגבוהה ביותר! :)

יש עדיפות בשימוש עם HDMI או DVI?

העיוותים דרך אגב היו שוב מעט היום בבוקר.. |:

פורסם

היה לי דבר דומה עם מסך דל U2311H שקניתי ישר מהקופסא הוא היה בעל רקע ירוק וריצד פשוט חזרתי לחנות והחליפו לי אותו ואכן במסך החדש לא היתה שום בעיה ואני מולו כרגע לדעתי זה לממש אחריות על המסך

פורסם

תנסה את הכבל HDMI

HDMI לא תומך ב-1440p.

תנסה לפטור את הכרטיס מסך מהבעיה הזו, תחבר מסך אחר ותראה אם הבעיה ממשיכה.

אם לא, תנסה כבל d-port אחר, הייתה לי בעיה דומה בעבר בגלל כבל תקול.

אם שני אלו לא עוזרים לך, הגיע הזמן לדבר עם דל.

פורסם

HDMI לא תומך ב-1440p.

תומך גם יותר מזה

פורסם

אחרי עדכון אוטומטי? תעדכן ידנית את הדרייבר של כרטיס המסך.

פורסם

תומך גם יותר מזה

לא בכל הגרסאות ולא בכל המסכים (לא יודע לגבי U2711 ספציפית).

פורסם

תומך גם יותר מזה

ניסית?

הדרך הכי קלה להריץ 1440p דרך HDMI היא עם כבל display port אקטיבי.

להריץ 1440p דרך HDMI בלבד עם 24ביט אולי אפשרי בחלק מהמסכים (לא במסך הזה בכל אופן), אבל להריץ רזולוצייה כזו עם HDMI בצורה חלקה זה כבר משהו אחר.

אם היה אפשרי להריץ 1440p / 1600p דרך HDMI, אף אחד לא היה מחפש פתרון אחר.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים