עבור לתוכן

החלפת ביוס ל Geforce 4 TI 4200

Featured Replies

פורסם

Leadtek Geforce 4 TI 4200 128mb DDR

כמה שאלות:

1: מה ייתן לי לעדכן ביוס שאני מוריד מהאתר של החברה של הכרטיס שלי? חוץ מזה שאני יסכן אותו? יהיה שיפור בכלל? שווה לעשות את זה?

2: יש אולי ביוסים שאני יכול להשים על הכרטיס שלי כמו ששמים למשל לרדאון 9500NP והוא הופך ל 9700 או למשל 9800SE שהופך ל 9800 PRO, יש אולי משהו שאני יכול לעשות בכרטיס שלי?

3: תציעו לי אפשרויות אין לי מושג מה אני יכול לעשות לכרטיס שלי, הכוונה שלי היא לאוברקלוק שהוא לא רק העלאת מהירויות השעון קיים דבר כזה ל TI שלי?

פורסם

אם אין בעיה אל תעדכן.

לא צריך לצרוב לו שום ביוס בשביל לעשות לו אוברקלוק.

פורסם

עדכון ביוס לא ייתן לך שום שיפור בביצועים

ולא, אין אפשרות לשים לו ביוס של TI440 או TI4600. זה רק יהרווס אותו. בשביל תוספת ביצועים תעשה אוברקלוק פשוט.

פורסם
  • מחבר

אם אין בעיה אל תעדכן.

לא צריך לצרוב לו שום ביוס בשביל לעשות לו אוברקלוק.

עידכון ביוס לא ייתן לי שום שיפור בביצועים?

את זה אני יודע, אבל השאלה שלי עם יש ביוס שאני יכול להשים עליו שיתן לו אפשרויות אחרות שאין לו, כמו למשל ברדאון 9800SE שאפשר לפתוח לו צינורות עיבוד רדומים, כנ"ל ל 9500...

אני יודע שאין לכרטיס שלי צינורות עיבוד רדומים אבל אולי יש משהו אחר?

פורסם

ולא, אין אפשרות לשים לו ביוס של TI440 או TI4600. זה רק יהרווס אותו. בשביל תוספת ביצועים תעשה אוברקלוק פשוט.

כמו שeran אמר .. לא אתה לא יכול, זה רק יפגע בו

פורסם

יש שתי סיבות שבגללן עושים פלאש לביוס של כ. מסך:

1) לפתוח אותו כך שיהיה ניתן לעשות ביוס - הכרטיס שלך לא נעול נגד ביוס==> אין צורך לעשות פלאש לביוס

2) כמו שאמרת, פתיחת צינורות רדומים. בכרטיס שלך אין כאלו==> אין צורך לעשות פלאש לביוס

אם לדוגמא אתה רוצה לעשות אוברקלוק שישאר קבוע ושלא יהיה תלוי באיזה תוכנה, אז אתה עורך את הביוס המקורי שלך למהירויות שעון שאתה רוצה וצורב אותו על הכרטיס מחדש.

פורסם

כמו שערן כתב, הסיבה היחידה שלך לצרוב ביוס, היא בשביל לעשות OC קבוע. לדעתי לא מומלץ למרות שזה יתן לך שיפור כלשהו בביצועים. כתוב על זה במדריך באתר: http://www.hwzone.co.il/modding.php?file=overclocking_part2

פורסם
  • מחבר

הבנתי... :worried:

תודה רבה על הזמן שלכם...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים