עבור לתוכן

אחרי שנשרף כרטיס מסך, מחפש תחליף

Featured Replies

פורסם

שלום :)

לפני כמה ימים הכרטיס מסך שלי התחיל להתפגר (יאמר לזכותו שהוא שרד כמעט 4 שנים :yelclap: ) והחלטתי להחליף אותו במשהו חדש ומקביל בביצועים, לא מחפש משהו חזק בהרבה כי גם ככה אני רוצה לקנות מחשב חדש בקרוב, אני מחפש את הכרטיס שיביא את הכי הרבה עלות מול תועלת, עד 500 שקל, אם אפשר בפחות זה יהיה נהדר.

הכרטיס המנוח הינו BFG GeForce GT 8800 OC - PCI-E 2.0

הכרטיס מיועד להיות אמין :| שיריץ משחקים חדשים על איכות סבירה מינוס

המפרט של המחשב:

CPU Intel Core 2 Quad Q6600 2.40Ghz 8MB Conroe -=Stepping G0=- OEM

M boards Gigabyte GA-P35-DS3L Conroe Support GP35DS3L

Cases NZXT Apollo No PSU Black

CPU Cooling Arctic Cooling Freezer 7 Pro

PSU Corsair 450W 33A @ 12V CMPSU-450VXEU

Memory Corsair 2GB Kit Value Select DDR2-667 (2x1GB) C2GG667KB

Desktop Hdd Western Digital 320Gb 16MB WD3200AAKS

VGA Cards Gigabyte 8800GT G92 512MB DDR3 DualDVI Retail

Burners Samsung DVD-RW S183L X18 LightScribe SATA

תודה רבה! גיא

פורסם
  • מחבר

אני מעדיף לא לקנות כרטיס מסך יד שניה בן שנה ללא אחריות מכיוון שאני לא יודע מה המצב שלו..

וראיתי כמה כרטיסים בזאפ במחיר ממש זול שנראה לי משתווים לרמה של הכרטיס שפירסמת, כמו לדוגמא Sapphire HD 6570 512MB GDDR5 HM (אלא אם אני טועה)

פורסם

^ ^

חלש אוליי בחצי מ 5770...

הייתי קונה את ה 5770 ב 350 שקל גם אם הוא ללא אחריות... מדובר בכרטיס דיי חדש, ובמחינת ביצועים לא תמצא משהו טוב יותר ממנו באיזור המחיר הזה ( גם בתור משומש )

צריך גם לבדוק למה בעצם אין אחריות אם הוא נקנה מ KSP.... כי הם נותנים 3 שנים והכרטיס גג בן שנה וחצי~

פורסם

אם אתה מחליט ללכת עם כרטיס חדש:

באותה רמת ביצועים בערך שהכרטיס המת שלך היה יש כיום: 5670 / 6670, פה ושם עדיין יש כרטיסי 9800GT.

בקצת יותר יש כבר 5750 / 6750 או GTS450, אבל הם כבר באמת בסביבת ה550 ש"ח.

פורסם
  • מחבר

שהכרטיס הישן מחובר אני רואה מלא נקודות על המסך ב BOOT.. מה שמוזר זה שWINDOWS עולה הוא עולה רגיל, בלי נקודות ופסים מוזרים כאלה, אבל המחשב חצי מזהה את הכרטיס מסך, כתוב לי בספידפאן שהוא מזהה אותו אבל שאני מנסה להיכנס לפאנל של הכרטיס מסך (דרך הNVIDIA) הוא מקפיץ הודעת שגיאה שאין כרטיס של NVIDIA מחובר כרגע.. :\

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים