פורסם 2011 באוגוסט 1914 שנים אוקי אז ככה זה מה שהיה אתמול ..שמעו אתמול הורדתי שירים ואני חושב שזהוי הבעיהבהתחלה הכל היה טוב אפילו האנטי וירוס לא אמר כלוםאז בערך אני סתם עובר עם הגלגלת ופתאום זה מגדיל מקטין הכלאני בהתחלה עשיתי הפעלה מחדש הסתדר אבל עוד פעם זה קרה אחר כךאז שמתי דיסק לפרמט עשיתי הפעלה מחדש לחצתי F12 כדי לעשות CDROM אבל המקשים לא עבדועכשיו אני מדליק תמחשב יש קובץ CMDאני עושה X זה עושה הפעלה מחדשזהו עכשיו זה יואצ שאני לא יכל לעשות כלום!!!!!!!!המקשים לא עובדים בכללללאז הצלחתי לפרמט תמחשב ועכשיו הכל חדש כאילו מחקתי הכלעכשיו זה לא ביות גדולות אבל זה מאוד מעצבן אני נגיד לוחץ G בשורת המשימות וזה פותח לי תחיפוש בצד שמאללפעמים אני עובר עם הגלגלת זה של העכבר וזה מקטין לי את המסך כזה משהו מעצבןה SHIFT שלי לא עובד אני לא יכל לעשות סימן קריאה סימן שאלה וכל הסימנים האלו בקיצר לא יודע מה לעשותיש מצב הוירוס נשאר גם אחרי הפירמוט או נכנס למעבד או משהו כזה
פורסם 2011 באוגוסט 2114 שנים שלום,נא כתוב בצורה יותר ברורה מהי שאלתך ומה אתה מנסה להשיג.כמו כן וירסו לא יכול להשאר במעבד.כל טוב,גבריאל
פורסם 2011 באוגוסט 2114 שנים לא הבנתי כלוםהצלחתי רק להבין שעשיתה פורמט ושה- SHIFT לא עובדאולי בעיה במקלדת ? נסה אחת אחרת
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.