עבור לתוכן

Cutting a hole for a top fan ?

Featured Replies

פורסם
יש מארזים שבהם הקדמיים נמצאים בתחתית המארז ויש מארזים שהקדמיים נמצאים גם בחלק היותר עליון שכן

??? התחמקות יפה...

בכל אופן, אני ישאר עם החשיבה שלי ואתה עם שלך אני לא יצליח לשנות את החשיבה שלך ואתה את שלי גם לא

זהו שזה ההבדל - אצלך זה חשיבה - אתה משער שכך עובדים הדברים ואני יודע - איך ומאיפה? כי למדתי, למדתי נוסחאות לפיזור אוויר, לקונוס יניקה ופליטה וחישובים שונים שנוגעים לזרימת אוויר, וגם עשיתי ניסויים. לעומת זאת אשמח לשמוע על מה אתה מסתמך?

אגב - לא מזמן פורסמה כתבה של אתר (אם רק הייתי מצליח להזכר מי מהם - אולי מישהו אחר זוכר) ובו השוו מיקומים שונים של מאווררים,

ובדקו :

מאוורר אחורי לבד, עליון לבד, קדמי לבד, צדדי לבד ואת כל הקומבינציות של שלושתם - ואתב יודע מתי הטמפ' היו נמוכות ביותר?

לא - לא אחורי ועליון, גם לא אחורי + עליון + קדמי, גם לא כל הארבעה וגם לא כל שילוב אחר שלהם אלא העליון בלבד!

פרובוקציה ורמאות - לא ממש אלא משהו שתואם את כל אפיוני הזרימה הפיסיקליים של אוויר...

אבל - אין לי ספק שכל זה לא יזיז אותך כהוא זה מדרך חשיבתך - כי הרי מה זה עובדות כשהן לא תואמות את דרך החשיבה שלך...

- מצטער אם אני נשמע טיפה אגרסיבי אבל טיפה הגזמת :

אני לא רוצה שתטע אנשים...

הטעות היחידה שעשיתי היתה לענות לך מלכתחילה...

אהההה... וכן :

ונסכם שהמאורר בגג מוסיף. ;)
פורסם

סתכל על המארזים של צ'יפטק למשל, על מיקום המאוררים הקדמיים.

אני מדבר איתך מנסיון דיי גדול בעניין, ומהחישובים שלי בראש על איך המאוררים משפיעים במארז, אני בטוח שבתור אחד שלמד יש לך יותר ידע, אני לא מזלזל מזה, אבל אני מבקש שלא תזלזל בחשיבה שלי שכן אני בטוח שהיא דיי נכונה.

אני מתקן את עצמי ואומר "אני לא רוצה שנטעה אנשים"

יום טוב

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים