עבור לתוכן

לעבוד במקסיקו? שווה?

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

WTF :lol:

פורסם

WTF :lol:

באמתתת הוא בבוקר שם מזוזה בדלת...

הוא הלך לקניות וכשחזר לא היה מזוזה.... שונאים שם יהודיםם! :bash:

פורסם

אם ההחלטה שלך לאן לנסוע בחו"ל תהיה על בסיס איפה לא שונאים אותנו אז אתה תגלה מהר מאוד שאתה לא עומד לצאת מהארץ בכלל.

פורסם

לעבוד במה בדיוק במקסיקו?

מקסיקו היא מדינה לא מאוד מפותחת (לא יותר מידי), לא מאוד עשירה (=משכורת נמוכה) ודי מסוכנת (כנראה תלוי במיקום). והכי גרוע- מערכת החוק שם. אם הם תופסים אותך על משהו (גם אם אתה חף מפשע), הלך עליך. במקסיקו אתה אשם עד שתוכח חפותך. יש להם 90 ומשהו אחוז הרשעות (ראיתי על זה דוקו בערוץ 8 או נשיונל ג'יאוגרפיק לפני כמה שנים).

אולי זה מקום נחמד לטייל בו אבל... לעבוד?

פורסם

תעביר קוק לארץ בתחת, מלאאא כסף. :smile1:

פורסם

דיברתי פעם עם מישהו ממקסיקו באיזה משחק והוא אמר שרצחו חברים שלו והוא יצא לחופשה באיזור אחר של מקסיקו וכשהוא חזר רצחו את ראש העיר.

במקסיקו יותר מסוכן מבארץ כי המדינה בחצי אנרכיה וכל הצדדים לא מהססים להרוג אף אחד לא בטוח מי עובד בכל צד. יש אמריקאים שעוברים את הגבול למקסיקו מקליפורניה כי גיל השתיה שם הוא 18 ובארה"ב זה לרוב 21. אני לא בטוח שהם עדיין עושים את זה. הכרתי פעם כמה בנות כשלמדתי תקופה קצרה באוניברסיטה (לא התאים לי - קיבלתי את הכסף חזרה וחזרתי לארץ) . הן סיפרו לי שיש חלקים שונים לטיחואנה וההתנהגות של האמריקאים שבאים לשתות שם מבישה. אני לא בטוח אם אמריקאים עדיין עוברים את הגבול שם. אני יודע שמי שנוסע לשם מהעבודה שלי לרוב מגיע לעבודה מארה"ב ברכב משוריין .

אגב אחוז ההרשעות בארץ הוא גם 99% אבל העונשים פחות קשים. בדקתי את סטיסטיקת הרצח שם לא כזה נורא רק פי 7.5 מישראל ופי 3 מארה"ב

באמתתת הוא בבוקר שם מזוזה בדלת...

הוא הלך לקניות וכשחזר לא היה מזוזה.... שונאים שם יהודיםם! :bash:

הם כנראה לא יודעים עם איזה קסם ישן ומסוכן הם מתעסקים. :screwy: אגב גם בארץ יש תולשי מזוזות...

פורסם

^^

מאיפה הבאת את הנתון הזה? זה לא הגיוני בעליל..

שם זה כל הקטע- גם חפים מפשע, אנשים שנחשדים במשהו נזרקים לכלא. מערכת המשפט שלהם נוראית. ברוב המוחלט מאוד של המקרים.

פורסם

^^

מאיפה הבאת את הנתון הזה? זה לא הגיוני בעליל..

שם זה כל הקטע- גם חפים מפשע, אנשים שנחשדים במשהו נזרקים לכלא. מערכת המשפט שלהם נוראית. ברוב המוחלט מאוד של המקרים.

איזה מהם סיכוי להרצח מwikipedia . בשביל אחוז ההרשעה בישראל צריך לחפש בגוגל :lol: . בגלל זה למרגול כדאי להגיע לעסקת טיעון ברגע שיוגש כתב אישום. לא כדאי להלחם בסטיסטיקה- ברגע שיש כתב אישום הסיכוי לצאת זכאי נמוך מ1% .

פורסם

במקסיקו אתה אשם עד שתוכח חפותך. יש להם 90 ומשהו אחוז הרשעות (ראיתי על זה דוקו בערוץ 8 או נשיונל ג'יאוגרפיק לפני כמה שנים).

מעניין אותי מה תגיד על ישראל כשתשמע את אחוז ההרשעה כאן.... 98.5%

מה אתה אומר על זה ?

http://news.walla.co.il/?w=/104/1592752

פורסם

אני אומר שאני מאוד מופתע :o

אבל יש כמה סייגים-

אבל התמונה האמיתית מורכבת יותר, אומר ד"ר יואב ספיר, סגן ראש הסנגוריה הציבורית, מכיוון שהנתונים האלה כוללים הרשעות גם מקרים שבהם נאשם מזוכה מהאישומים העיקריים ומורשע באישום זוטר יותר, אך הם לא כוללים במניין הזיכויים מקרים שבהם כתבי האישום פשוט בוטלו. בפרקליטות לא חושבים שיש להם חיים קלים בבית המשפט וכל תיק הוא הרשעה בטוחה. לטענת גורם בפרקליטות מרבית התיקים שמגיעים לפרקליטות להחלטה בכלל נסגרים משלל סיבות כגון חוסר ראיות, חוסר אשמה או חוסר עניין לציבור. הפרקליטות מפעילה שיקול דעת מעין שיפוטי, ומזכה בשלב ההחלטה שלה מחצית מהחשודים, ואם מחשיבים את זה אז אחוז ההרשעה עומד על פחות מ-50.

ממשרד המשפטים נמסר בתגובה: "הפרקליטות סוגרת חלק נכבד מתיקי החקירה שבסמכותה מעילות שונות, ומגישה כתבי אישום רק במקרים שבהם השתכנעה כי קיים סיכוי סביר להרשעה.

ריבוי עסקאות הטיעון הוא הסבר נוסף לכמות ההרשעות הפנטסטית. "אחוז ההרשעה הגבוה, יחד עם ההחמרה בעונשים, דוחף נאשמים לחתום על הסכמי טיעון מקלים, מה שמעלה עוד יותר את אחוז ההרשעות. יש בהחלט חשש שאנשים מודים בהסדרי טיעון כדי לא לקחת סיכון אדיר בהרשעה ובעונש חמור. לא משתלם לנאשמים ללכת למשפט", אומר ד"ר ספיר. "הרבה נאשמים, אחרי שמסבירים להם את הסיכוי הנמוך לזיכוי ואת האפשרות לעונש חמור, כאשר על השולחן ישנה הצעה מקלה, הם מתפתים להודות. ישנה תופעה שאנשים זכאים מתפתים להודות. יש לזה אפילו כינוי – הודאת שווא רציונאלית".

בכל מקרה, ראיתי על זה דוקו, הכל חרא ונורא, נכנסים לכלא המון אנשים.

http://www.economist.com/node/18483267

http://www.imdb.com/title/tt1320254/

אני חושב שזה היה הסרט הזה.

בטוח זה.

פורסם

כל ההסברים לא מסבירים דבר.

1. גם בשאר העולם המערבי מקרים שבהם הנאשם מזוכה מהאישומים העיקריים ומורשע באישום זוטר יותר, עדיין מקרים אלו נחשבים כהרשעות.

2. גם בשאר העולם המערבי הפרקליטות תובעת מקרים שבהם היא חושבת שישנו סיכוי סביר להרשעה.

3. גם בשאר העולם המערבי ישנם הסכמי טיעון, וגם הם נחשבים כהרשעה. --- אגב, מי אמר שהביצה הגיעה לפני התרנגולת. אולי המצב הפוך, ובכלל הסיבה שבישראל אנשים חותמים על עסקת טיעון, כי ברגע שנאשם רואה את אחוזי ההרשעה בישראל, (ועורכי הדין מספרים את זה ללקוחות שלהם) הוא נבהל ויחתום על הסכם טיעון כי הוא לא יאמין שיצא זכאי גם אם הוא באמת זכאי.

כך שזה לא מסביר את הפער הענק באחוזי ההרשעה בין ישראל לשאר העולם המערבי.

אתם יכולים להגיד שיש משפט צדק בישראל.

אך העובדה הפשוטה היא, שבישראל אם הפרקליטות מאשימה אותך, ב 98.5% מהמקרים תצא אשם. (כי בישראל מאמינים שהפרקליטים והשופטים לעולם לא טועים)

אני באופן אישי, אם הפרקליטות בישראל תחליט להאשים אותי במשהו, אני בכללית יעדיף להודות ולחתום על הסכם טיעון, גם אם אני חף מפשע.

לכן אין לי שום אמונה במערכת המשפט בישראל.

עריכה: ברוב העולם המערבי, יש עניין של "הפרי האסור" - ראייה שהגיעה באמצעים לא חוקיים, דהיינו, המשטרה הפרה את החוק. אותה ראייה, אסורה לשימוש במשפט, ואסורה להתיחסות ע"י השופט/משובעים.

בישראל, המשטרה יכולה לעבור על החוק לאורך כל הדרך. ועדיין כל הראיות שהם השיגו, יהיו קבילים בבית המשפט.

פורסם

הסברים, לא הסברים,

תצפה בסרט. הוא יסביר יותר טוב ממני למה התכוונתי.

פורסם

השאלה היותר חשובה היא אם ישראלי רוצה ללכת להרוויח כסף במקסיקו - כמה עלובה המדינה הזאת ?

זה כמו שנאנסת תרצה ללכת לגור עם בני סלע.

פורסם
  • מחבר

תעביר קוק לארץ בתחת, מלאאא כסף. :smile1:

:lol:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים