פורסם 2011 באוגוסט 1914 שנים ידידה שלי מתכוונת לטוס עם חברה לעבוד שם לתקופה הקרובה.. עברו הרהורים גם בראשי לטוס למקסיקו בשביל לעבוד. כמה חברים סיפרו שעבדו בלוס קאבוס והצליחו, אבל כמובן שתמיד יש את אלה שמצליחים ויש את אלה שלא.. השאלה היא, האם זה שווה את זה? איך המחייה, המגורים, המחירים לעומת מקומות אחרים? מעבר לזה שמקסיקו זה מקום יפה, ואני מדבר על איזורי החופים בעיקר. תודה
פורסם 2011 באוגוסט 1914 שנים מחבר לא יודע אני שומע על חוויות של אנשים.. מישהו פה היה לו נסיון או משהו?
פורסם 2011 באוגוסט 1914 שנים לאחרונה מקסיקו נשמע כמו "הלוך בטיסה מסחרית, חזור בארון קבורה".מערב פרוע נהיה שם.
פורסם 2011 באוגוסט 1914 שנים מחבר שמעתי על זה כבר שיום אחד אתה מתעורר בלי ריאה או כלייה..אבל זה כל מקסיקו או איזורים מסוכנים?
פורסם 2011 באוגוסט 2114 שנים מקסיקו היא מדינה מסוכנת בעיקר הצפון שקרוב לגבול עם ארצות הברית שם פועלים הקארטלים זה לא מקום שטוב לחיות בו קרבות ירי על ימין ועל שמאל אני מכיר משהו שטייל שם וקיבל כדור ליד בזמן קרב של סוחרי סמים
פורסם 2011 באוגוסט 2114 שנים רק שתהיו בעניינים........ אומרים בדיוק את אותם הדברים.... על ישראל. בכל העולם. ובכל העולם טיפשים שהם מאמינים. אז גם אתם טיפשים שאתם מאמינים לשטויות מוגזמות על מדינות אחרות.
פורסם 2011 באוגוסט 2114 שנים מחבר ומצד אחר יש לי דוד שעשה טיול של חודשיים שם בכל האיזורים ליד החופים כולל לוס קאבוס ואמר שהמקום מדהים...בגלל זה אני שואל, בעיקר לאנשים שעונים על סמך ניסיון לא כי נראה להם..גם אני יכול להגיד שהמקום הזה שנקרא מקסיקו מסוכן כי ככה קראתי בחדשות
פורסם 2011 באוגוסט 2214 שנים אתה יכול גם לשתף פעולה עם חיזבאללה ולהבריח סמים לארצות הברית..או שאתה יכול יום אחד אחרי שצברת ניסיון בהברחת סמים לקבל עסקה איתם ועם ממשלת איראן ולהבריח מטען יותר כבד לתוך שטח ארצות הבריתוהמבין יבין.Jericho - A very epic scene.
פורסם 2011 באוגוסט 2214 שנים למה דווקא מכסיקו ? ( כן כנראה חוץ מנופים - או יותר נכון לטייל , אין מה לעשות שם ) שלא נדבר על הכסף , אנשים בורחים משם בשביל לעבוד ואתה עוד רוצה להיכנס לשם : מה חסר מקומות אחרים ? טוס לקנדה מקסימום ..
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.