עבור לתוכן

בעית ה-disk boot failure insert system disk and press enter

Featured Replies

פורסם

המחשב עבד היום,הכל טוב ויפה.

פתאום המחשב מרסט את עצמו וזה נותן לי הודעה של ''disk boot failure insert system disk and press enter''

מדובר על ה1TB F3 של סמסונג,היה לי את זה גם בעבר!(לפני 3 שנים שהיה לי תF1 640 של סמסונג),ואחרי זה קניתי את הF3 שיש לי עכשיו.

מה אני לעזאזל עושה?,עוד פעם צריך לקנות דיסק קשיח חדש?

ומה אני אמור לעשות עם פנדה קניתי מהם תדיסק קשיח הזה,אין לי מזל בחיים..את הקודם קניתי גם מFOXPC שהם פשטו רגל ועכשיו גם פנדה. :facepalm:

פורסם

אים הדיסק תקול אני לא חושב שתוכל לעשות את זה, תמיד שווה לנסות,

תנסה לעשות ERASE לדיסק הקשיח.

פורסם
  • מחבר

איך עושים ERASE בידיוק?

לא נראה לי שהתוכנה הראשונה תעזור,כי פשוט המחשב לא קורא את הדיסק קשיח גם במצב שאני מכניס דיסק פרמוט הוא לא מזהה אותו בכלל שמה וגם לא בביוס.

פורסם
  • מחבר

גאד דאמט!

קרה לי משהו הזוי בטירוף.

טוב הייתי עם 15GB זמני ובינתיים כבר התחלתי לשלוח מייל לRSM כי קראתי שהם יכולים לעשות ג'סטה ולממש לי אחרית תמורת תשלום דיי סימלי.

בסופו של דבר לפני איזה 25 דקות בערך עוד פעם המחשב ניתקע וריסט את עצמו ונתן לי את אותה הודעה,אמרתי משהו פה לא בסדר.

חיברתי את הF1 ביחד עם הכונן הזמני של ה15GB פתאום שניהם חזרו לחיים!!,אין לי מושג איך לעזאזל!@#(הכונן DVD היה בחוץ)

עכשיו ניסיתי עוד פעם אבל הפעם הוצאתי את הכונן של ה15GB וחיברתי את ה1TB שקרה לי את הבעיה הזאת,ובנוסף לזה את ה640.

בקיצור זה קורא לי כרגע רק את הכונן DVD ואת דיסק קשיח של ה1TB,את ה640 הוא לא מראה לי בכלל בביוס.

אבל אם אני יוריד את הכונן DVD ויחבר עם הכבלים האלה לכונן האחר אני בטוח שזה יקרא את זה.

מה צריך להגדיר בביוס בשביל זה?,נראה לי שזה קשור איך שהוא לזה..

פורסם

ריתי מחשב של חבר עם ספק כל כך גרוע שלא היה לו מספיק כח להפעיל 2 הרדיסקים יחד עם הצורב.

אולי הבעיה בספק?

בכל מקרה כדאי שתגבה דברים חשובים כל עוד אתה יכול.

פורסם

להחליף כבל SATA גם רעיון טוב

פורסם
  • מחבר

אני באמת חושד בספק,מדובר על EG425 Noisetaker II שאם מישהו זוכר הוא ספק בן 5 שנים בשקט.

הוא החזיק לי מערכת עם 4850 עד לפני כמה זמן שהכרטיס מסך הלך לעולמו(ארכיפקטים)

ואיך שהוא פתאום הקטע עם הדיסקים קשיחים הסתדר לי!,פתאום הם חזרו לי לחיים. ;D

כל הדברים הכי חשובים שלי היו ב1TB הזה וה640 לא חובר למחשב משהו כמו 3 שנים בגלל שחשבתי שהוא תקול.

בסופו של דבר הכל עובד כמו שצריך,יש למחשב הזה מצבי רוח,מתי שהוא רוצה יש תבעיה הזאת עם הדיסקים הקשיחים,למרות שזה באמת נדיר וקורה פעם בשנה וחצי..

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים