עבור לתוכן

external ip internal ip אותו הדבר

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם

יש לי בעיה עם משחק כלשהו וגיליתי שהבעיה היא שהinternal ip והexternal ip הם זהים. ולכן רציתי לדעת אם יש אפשרות לתקן את זה ולעשות שהם לא יהיו אותו דבר?

תודה

פורסם

יבגני, אם אתה לא מבין על מה הוא מדבר, מצבך רע מאוד!

הרי הוא מדבר על משחק כלשהו, בו יש לו בעיה לא ידועה. הוא השתמש בכל הידע הרב והכישורים הטכניים שלו ובעזרת בדיקות שאין לנו מושג מה הן, הוא הגיע למסקנה שהבעיה היא שה-internal וה-external ips זהים - והרי שנינו יודעים לאיזה ip הוא מתכוון. זהו, מה לא ברור פה?

פורסם
  • מחבר

טוב לא הסברתי את עצמי טוב חחחחחחחחח

אז ככה, יש משחק COD MW2 ברשת, שפתחתי בו סרבר עכשיו כדי להיכנס לסרבר של עצמי אני צריך דרך הקונסול למצוא את הinternal אייפי שלי ובעזרתו להיכנס לסרבר שלי. הבעיה שלי היא שאיפה שרשום אinternal אייפי אז צריך להיות גם external ip אבל הבעיה היא שהם זהים. וזה אמור להיות שתי אייפי שונים וככה אני לא יכול להיכנס.

מה אני עושה?

פורסם

לא הבנתי משהו.. למה אתה רוצה להיכנס לשרת של עצמך?

תפנה בנתב את הפורטים הרצויים למחשב שמארח את שרת המשחק ותגדיר חשבון בDyDNS כדי שאנשים יוכלו להיחתבר אליך בקלות כל פעם.

פורסם
  • מחבר

אני רוצה לשחק בסרבר שלי כי פתחתי אותו בשביל שאני יוכל לשחק ואני יוכל להיות שמה אדמין. ואני לא יכול להיכנס לסרבר שלי דרך המשחק עצמו כמו כולם כי זה סרבר שאני פתחתי. לכן צריך להיכנס דרך ה internal IP והבעיה אצלי היא שהinternal והexternal הם זהים ובגלל זה אני חיים שהם לא יהיו זהים.

הבנת?

פורסם

מה שאתה כותב לא הגיוני. תסביר איפה בדיוק אתה רואה את הנתונים האלו.

פורסם
  • מחבר

בקונסול. את הסרבר אני מפעיל דרך משהו שניקרא קונסול ובקונסול כתוב את שתי הIP

פורסם

לפי מה שהבנתי אתה צריך לכתוב את הip של עצמך ואתה לא מצליח

א"כ תכתוב 127.0.0.1

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים