עבור לתוכן

בעיה רצינית בכרטיס מסך (או מחשב עצמו)

Featured Replies

פורסם

שלום.

לפני כמה ימים המחשב שלי (מהישנים) התחיל לעשות לעצמו ריסטרט מדי פעם,וכשהוא עולה אז הוא לא תמיד "מחובר" עם המסך ועכבר (כביכול לא מגיבים כי לא המחשב לא מזהה חיבור)

עכשיו, בזמנו(לפני חצי שנה +) קרה לי הדבר בפעם הראשונה ואז התייעצתי פה בפורום ונאמר לי כי המאוורר של הכרטיס מסך נשרף או התקלקל וכי הכרטיס עצמו מגיע לטמפ' גבוהות,מה שגורם למחשב להתחיל את עצמו מחדש לנפילת מתח וכל הבלאגן הזה..

העניין הוא כזה - חזרתי על אותה פעולה שעשיתי אז - קניתי מאוורר חדש, החלפתי כמובן, משיחה טרמית..כל הסיפור הידוע.

העניין הוא - שהדבר לא סידר את הבעיה. עכשיו, כשאני מתחיל את המחשב הוא בכלל לא עולה לי, לא מזהה את המסך מחובר כביכול ואת העכבר.. לא משנה כמה פעמים אני מנסה להפעיל..

מה קורה פה? מה זה יכול להיות? אני מאמין שהבעיה התפשטה לא רק מהכרטיס מסך אלא גם לעוד רכיבים במחשב.

חשוב לציין שהוא מחשב ישן.

intel pentium 4 3.0ghz

1g ram

geforce 6600 (לא GT)

ולא זוכר את הלוח אם..

מה עושים?! (למתחכמים - חוץ מלהחליף מחשב)

תודה!

פורסם

לא ממש ברור מה קורה אצלך, אתה מדליק את המחשב והמסך לא נראה כלום(NO SIGNAL)??

פורסם
  • מחבר

בדיוק, אני מדליק את המחשב ואז הוא מתחיל לעלות כביכול, ואז יש no signal במסך והעכבר נראה כמו לא מחובר(אין אור מתחתיו מה שנותן אינדיקציה אם המחשב או העכבר פועלים או מחוברים..)

פורסם

מתי הוא קורס? כשאתה מגיע לWINDOWS?

תשנה להפעיל את המחשב בSAFE MODE, אם לא עוזר, תנסה להתקין מחדש את מערכת ההפעלה,

אם גם זה לא עוזר, במידה ויש לך כרטיס מסך מובנה (אתה תראה יציאת VGA/DVI שיוצא מהלוח אם) תחבר אותו למסך ותנסה להפעיל את המחשב.

לי באופן אישי זה נשמע כמו בעיה בכרטיס מסך/בדריבר שלו, כך שאם תנסה עם כרטיס אחר אני מאמין שזה יעבוד.

פורסם
  • מחבר

שלשום זה קרה ואז המחשב עלה לוינדוס, עבד קצת ואז קרס. זה קרה מספר פעמים.

עכשיו פשוט הוא לא עולה, כלומר, הכוונה לא עולה - כשאני מדליק את המחשב, הוא פשוט לא מראה לי חיבור מהמחשב למסך,כותב signal out, וגם העכבר לא עובד. המקלדת כן.

זה מוזר לי שזה רק בעיה בכרטיס מסך, כי גם עוד חלקים של המחשב לא עובדים כמו העכבר...

פורסם

הם אוליי לא עובדים כי המחשב נעצר בשלב הפוסט...

1. נתק את המחשב מהחשמל, תוציא את הסוללה שמחוברת על הלוח אם לכ-דקה, תחזיר את שניהם למקות ונסה להדליק...

אם לא הולך ^ ^

2. תוציא את הזכרונות מהמחשב, נקה קצת את הסלוטים / זכרון ( בעזרת אוויר ) ותחזיר

3. תוציא את הכרטיס מסך ועשה כמו עם הזכרונות...

עדכן מה התפתח...

פורסם
  • מחבר

עובדה מעניינת- מסתבר שאני לא יודע איפה יושב הלוח אם ו/או איפה הסוללה נמצאת.

בקשר לשני ההצעות האחרות -עשיתי,לא עבד..

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים