עבור לתוכן

iphone 5 מאיפה לקנות?

Featured Replies

פורסם

בוא נעשה את השאלה עוד יותר פשוטה. נגיד אתה רוצה לקנות אייפון 4 בחנות פרטית. איפה אתה הקונה?

• תגובות 38
  • צפיות 3.6k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

איפה שהכי זול תוך הקפדה על אחריות, אמינות החנות, תשלומים נוחים ללא ריבית (אם צריך) ואספקה.

נכון לאייפון 4 ההבדל היה זניח בין החברות הסלולריות לשוק בחוץ אז העדפתי לרכוש דרך אורנג' עצמם.

זה נתן לך תשובה לגבי האייפון 5? כי אני בטוח שלא.

פורסם

אם קונים בחו"ל אז אי אפשר לעשות תשלומים קונים במכה עם מזומנים לא? :s05:

פורסם

אפשר לקנות במכה עם כרטיס אשראי ואני בטוח שיש חנויות שמאפשרות תשלומים, אפשר לחלק לתשלומים גם דרך הכרטיס עצמו.

פורסם

פותח הדיון -

לא ניתן לספק לך מקורות לקניית אייפון 5 שכן הוא עוד לא יצא, לא יודעים מה יהיה מחירו, ולא יודעים איזה חנויות חדשות או ישנות יכניסו אותו למלאי.

יכול להיות שיושק רק ברשתות, יכול להיות שיהיה מחסור, לכן חכה עם השאלה שלך.

מבחינה אחרת אני רוצה לידע אותך למשהו אחר שקורה אצלך שיותר חמור מהשאלה:

1. אתה החלטת שאתה רוצה מכשיר בלא ידיעת מפרט ועל בסיס מותג בלבד מה שהופך אותך לעז. לא במובן של להעליב, פשוט המעשה הנ"ל הוא מאוד משותף לעז או תרנגול. אולי ההבדל היחידי כאן הוא חיבור לאינטרנט.

2. אתה כבר שלפת פנקס צ'קים על משהו שאתה לא יודע מהו ויכול להיות הכשלון הגדול בזמנים מה שהופך אותך לבעל סנטימנט חשוד כלפי סטיב ג'ובס

3. אתה יכול לטעון שאהבת את 4 ולכן 5 כבר חתום על הצ'ק שלך, וזה יוכיח את 1 ו- 2

אם לא הבנת איך חוסר המודעות שלך, והמצב שבו אתה נותן לחברה ולעסקים להחליט בשבילך הוא הסוד הגדול של כל איש שיווק אז אני מקווה שעכשיו אתה יודע.

פורסם

אני בטוח שאם היה מדובר באנדרואיד לכולם כאן היה עומד הבולבול.

פורסם

לב, אין לך שום ידע טכני לתרום לשרשור.

אז תפסיק להטיף כאן מוסר לאנשים וטוס מפה.

לאחרים כאן, אני קורא לא להאכיל את הטרול שהוא lev-27.

פורסם

סע בזמן עם מכונת זמן בעצם אם יש לך מכונת זמן לך תביא IPHONE 6 :silly:

פורסם

אני בטוח שאם היה מדובר באנדרואיד לכולם כאן היה עומד הבולבול.

עוד הודעה גועלית מהסוג הזה ואתה יכול לחפש מקום אחר.

בקשר לפותח הדיון, אתה רואה פותח דיון על איפה אפשר לקנות כרטיס מסך HD7970? הריי כולנו יודעים שבסוף הוא יצא והוא יהיה חזק מאוד.

בכל אופן התשובה היא לא, אין, אנחנו לא יודעים איך המכשיר אפילו יראה. השרשור הזה מכיל 75% ספאם, כל השאר באות להגיד לפותח הדיון שימתין.

פותח הדיון, תמתין, כשייצא או לפחות נדע איך המכשיר ייראה אתה מוזמן לשאול.

הדיון ננעל למניעת ספאם נוסף

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים