עבור לתוכן

מושגים בקירור מים+ עדכון על הפורייקט :]

Featured Replies

פורסם

Die Temp" "Ambient" "Delta" "C/W" "

אממ.. מה זה בידיוק אומר ? ??? :P

ודרך אגב.. עדכון בקשר לפרוייקט שלי .. התוכנית מוכנה , אני צריך להזמין רדיאטור ומשאבה.. וברגע שהמחשב יגיע אני יקח מידות מדויקות ויתחיל בהכנה :]

אם אני ימצא סורק אני יביא לכם סרטוט של הגוף קירור למעבד .. אני חייב להגיד שהתכנון כולו שלי והוא פשוט גאוני 8)

פורסם

Die Temp - טמפ' של הליבה

Ambient - נורמלי, קבוע

Delta - אין לי שמץ

C/W - מעלות צלסיוס לוואט (חום)

פורסם

ב-delta מתכוונים בדרך כלל לעליה בטמפרטורת ה-DIE ב-LOAD לעומת IDLE, להפרש בין הטמפרטורות.

פורסם

בambient הכוונה בד"כ לטמפ' הסביבה (לעתים לטמפ' המים - אך באופן נדיר יותר)

delta משמעותו הפרש - יכול להיות בין כל דבר לכל דבר...

בין הטמפ' בidle לload, בין הטמפ' ambient לטמפ' die ועוד כהנא וכהנא...

נשמח אגב לראות את התכנון, אבל הייתי בודק תכנונים של אנשים מקצועיים קודם כמו של cathar מovercloackers אוסטרליה, אל תיפגע - כוונתי באמת שאינה לזלזל, אך ספק בליבי אם אתה (או אני או כל אחד שאין לו ידע רחב יותר בהנדסת מכונות) מסוגל לשפר את העיצובים שלו.

אבל בכל מקרה בהצלחה...

*** אגב לקפטיין יש בלוק שלו לא? את הקסקייד לא? אולי איזה עדכון?

פורסם

אכן, יש לי את ה-CASCADE וכרגע (למען האמת מאז שהגיע) הוא נח לו בשקית פלסטיק...........

אני בונה מארז חדש ועד שאני אסיים אותו אני לא מתכוון לחבר את קירור המים.

פורסם
  • מחבר

הנה זה פחות או ייותר..המידות לפי הלוח של חבר שלי.. כששלי יגיע אני יעשה גם לפי שלי

היציאות: יציאה אחת תלך לכרטיס מסך והזכרונות שלו

יציאה שניה תלך ללוח אמ ולבקרים ההאלה , ואם יהיה כוח אז גם להארד דיסק :]

הסריקה ממש ממש רקובה כי הסורק המסריח בבית ספר מת

אני מקווה שתבינו משהוא

פורסם
  • מחבר

ישך אולי איזו תמונה או משהוא של הקסקיד ? :)

פורסם

זה נראה לי כמו מתכון מושלם לדליפה :-\

לא עדיף לקנות בלוקים מוכנים כמו של DangerDen או Swieftech?

פורסם

ישך אולי איזו תמונה או משהוא של הקסקיד ? :)

פורסם
  • מחבר

לא ממש מבינים מהתמונה את דרך הפעולה של הבלוק..

ולמה דליפה בידיוק..? וממש לא.. אני בטוח לחלוטין שהעיצוב הזה יתן ביצועים מעולים בהרבה מכל הבלוקים הקנויים.

ד"א:

בסרטוט לא רשום אבל בפינות של הגוף יכנסו ברגים לאורך כל הפלסטיק עד לתוך הנחושת , וכמו כן כנראה שתיהיה גומיה בבסיס של הפלסטיק

פורסם
  • מחבר

humm

עיצוב מטורף חבל על הזמן.. זה פועל על אותו עקרון כמו אצלי.. המים עולים ונשאבים מלמעלה.. רק שאצלי יש תעלות ולא פינים אחלה בלוק הקסקייד הזה .. וגם ממש פשוט לעשיה

פורסם

אתה ממש טועה. זה אחד הבלוקים היותר מסובכים לעשייה.

הצינוריות בעלות קוטר מאוד קטן וצריך ציוד ברמה גבוהה כדי לעשות אותן. בנוסף בנחושת יש גומות קטנות אליהן נכנסות הצינוריות, צריך דיוק גבוה מאוד.

הוא משתמש בציוד שעולה $250000 כדי לעשות את הבלוקים....

פורסם
  • מחבר

אני יכול לבנות את הפלסטיק הזה במכונה שנקראת VIPER . מכונת STL גרמנית שבונה את הרכיב השלם בעזרת ליזר ומגיע לדיוק של על 0.005ממ .. זה הכל תלוי בציוד :]

אין איזה הערות על הבלוק שלי ? הצעות ? :\

פורסם
בנוסף בנחושת יש גומות קטנות אליהן נכנסות הצינוריות

למעשה מדובר בבורות בעלי קוטר קטן ועומק גדול מאוד!

ואכן אחד הבלוקים הקשים ביותר לייצור - אבל פחות בגלל הבסיס - אמנם צריך מכשור יחסית מדויק ע"מ ליצור את הבורות הנ"ל אבל הבעיה העיקרית היא ה"מכסה" - בין צינוריות הפליטה ללפתח הכניסה של המים יש חלל קשה מאוד לייצור!

- קפטיין, יש צפי לסיום המערכת שלך?

- <nas> לגבי העיצוב שלך :

1. 5 מ"מ לעובי הבסיס זה גבוה מדי - ניתן לצמצם ל2-3 מ"מ ע"מ לקבל מעבר טוב יותר של החום למים (כל הפואנטה של קירור מים ;) )

2. אם הפרופורציות של הנייר נכונות - נראה כאילו השטח המרכזי שמעל הליבה הוא של בערך 5 מ"מ גם כן - זהו השטח החשוב ביותר ולכן לו

צריך להיות שטח הפנים הגדול ביותר - במקום זה בעיצוב שלך שטח הפנים הגדול ביותר הוא בהיקף, ע"מ לקבל פינוי מהיר יותר של חום מעל

הליבה - שם צריך להיות שטח הפנים הגדול ביותר - לדוגמא - עיצובי הfins למיניהם או הבורות שבקסקייד - שמעבר לעקרון

impingement תפקידם גם להגדיל את שטח הפנים באיזור זה...

3. הייתי מזיז את הפליטה למרחק גדול יותר מהכניסה - כך תאבד פחות זרימה לתופעות ערבול למיניהן...

בהצלחה...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים