פורסם 2011 באוגוסט 1914 שנים נסה להוציא את הדיסק קשיח מהחיבור והפעל את המחשב עם דיסק LIVE כלומר מערכת הפעלה המותקנת מראש על דיסק ואין צורך להתקין גבי דיסק קשיח,לאחר מכן אם אתה מקבל מסך כחול ,סביר להניח שקיימת בעייה בלוח/ספק כוח
פורסם 2011 באוגוסט 1914 שנים מחבר אם הבנתי נכון .אני עולה רק עם dvd עם דיסק של LIVE (Ubuntu).אז יש רק מסך שחור המחשב נמצא בסריקה זיכרון כשעתיים 4 סיבובים לא נמצא שגיאות כמה סיבובים יש לבצע תודה
פורסם 2011 באוגוסט 2014 שנים גם לי הייתה בעיה בעבר הדומה מאד לשלך בסופו של דבר גיליתי שהיו "קבלים" נפוחים .מומלץ לבדוק את הקבליםנ.בתוכל לכתוב את המפרט המדויק של המחשב?
פורסם 2011 באוגוסט 2114 שנים מחבר לוח האמ-p4vm82x512 זיכרונות .ספק גנרי .צודב dvd lg .אין קבלים נפוחיםתודה
פורסם 2011 באוגוסט 2514 שנים מחבר מעלה תמונה מ-mhdd .תודההאם התוכנה הזאת תעזור לי - HDDRegenerator [attachment deleted by admin]
פורסם 2011 באוגוסט 2514 שנים אתה סרקת סקטורים של דיסק הקשיח?אולי בגלל הספק שהוא ג'אנרי אין לו מתחים יציבים לכן המערכת קורסת ,נסה להחליף ספק טוב מחבר,או משפחה וכד'.
פורסם 2011 באוגוסט 2514 שנים מחבר אני אאללץ לקנות ספק .האם הספק הזה אמין .או יש המלצה לספק .http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=6536&CatCode=409תודה
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.