פורסם 2003 בדצמבר 821 שנים אני קניתי סינק חדש למעבד ולא ראיתי שינוי כל כך גדול אולי של 4 מעלות בערךאז התקשרתי לפנדס והם אמרו לי... (מישהו שמבין אמר ליהשינוי בטמפ' לא מורגש לך עכשיו אבל ברגע שתעשה OC הגוף קירור יקרר יותר טוב את המעבד.זאת אומרת שעכשיו אני לא מרגיש הבדל גדול בטמפ' של המעבדאבל כשאני יעשה OC הסינק יקרר את המעבד ואני יוכל לעשות OC.זה נכון מה שהוא אמר לי??הדיון נערך אז התגובות לא קשורות...תענו לי בבקשה...תודה
פורסם 2003 בדצמבר 821 שנים לא יכול להיותמשחה אחרת עושה הבדל של 4-9 מעלות.לא 20כנראה לא חיברת את ההיטסינק כמו שצריך במקרה של ה55 מעלות
פורסם 2003 בדצמבר 821 שנים מחבר לא יכול להיותמשחה אחרת עושה הבדל של 4-9 מעלות.לא 20כנראה לא חיברת את ההיטסינק כמו שצריך במקרה של ה55 מעלותמה הכוונה? תנו לי טיפים איך למרוח? לאיזה כיוון לכוון את המאוורר? איך וכל זה כי אני לא יורד מתחת ל 50 מעלות ואני מאוווד רוצה לרדת מה 50 עם ה AMD 2400 שלי
פורסם 2003 בדצמבר 821 שנים מדריך למריחה נכונהקצת חיפוש באתר לא היה מזיק.את המאוורר שמים בד"כ כך שהרוח שהוא עושה פונה לכיוון הסינק
פורסם 2003 בדצמבר 821 שנים מחבר אני שמתי את הסינק טוב כי אם אני שם אותו הפוך המעבד מתחמם הרבהההה יותר וזה קרה לי כבר... לא בסינק הזה...אמממ ההבדל בין הליבות הוא יכול להיות בבדלי טמפ' של כ 20 מעלות?איך זה שעם הסינק המקורי של AMD אני קיבלתי טמפ' שגבוהה ב 5 מעלות בערך מזאת שאני מקבל עכשיו עם הקול מאסטר. זה הגיוני?
פורסם 2003 בדצמבר 821 שנים מחבר הגיוני בעיקר אם המארז שלך חם.... או שאתה נותן למעבד מתח גבוהאיך אני בודק את שני אלה? הלוח אם שלי בטמפ' של 22 מעלות צלזיוס. זה טוב??ואיך אני יודע איזה מתח המעבד מקבל. (אני לא עשיתי שום OC)
פורסם 2003 בדצמבר 821 שנים תבדוק אם יש שאריות של חומרים טרמיים אחרים, כמו פד טרמי, משחה ישנה שלא נוקתה כמו שצריך (על הליבה או על הסינק) תנקה עם אלכוהול 70% מינימום, טוב טוב (אם יש פד אז תגרד עם כרטיס אשראי) ואחרי 5 דקות תשים לפי המדריך שהבאתי לך (מהאתר) את המשחה החדשה (פחות חשוב איזה, העיקר שיהיה) זה אמור להוריד לך את הטמפ בעוד כמה מעלות (*כל זה כתוב במדריך, זה הסבר אם לא היה לך כח ללכת לשם....)
פורסם 2003 בדצמבר 921 שנים מחבר יש לי מעבד AMD 2400והוא על 55 מעלות עכשיוזה טוב?? כמה זה בערך טוב?אני בלי שום OC
פורסם 2003 בדצמבר 921 שנים תפרט קצת יותר על המחשב שלך אולי אפשר לפטור את זה בלי צלעות קירורכי לחבר שלי למשל שהוא עשה ocעכשיו 37 טמפ' במארזאז שלך נראה לי קצת גבוה אולי אפשר לפתור את זה בעזרת מאוורר שיוציא או יכניס אווירדרך אגב לי יש AMD 2500 והטמפ' 34C
פורסם 2003 בדצמבר 1021 שנים טוב אז בגלל שפותח הדיון קיבל תתשובה שלו ומבחינתו אפשר לסגור (אני חושב)אז לא רציתי לפתוח דיון חדש בגלל שאלה קטנה, אז רציתי לדעת עם היטסינק של AMD (וונטק ארו פלו) יתאים לסלרון?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.